Teke: vereség a bombaerős Zalaegerszegtől

Teke hírek Répcelaki SE Találatok: 351

Szombaton kora délután – a hatályban lévő korlátozó intézkedéseknek megfelelően zárt kapuk mögött – a nagy rivális Zalaegerszeg gárdáját fogadta Szuperligás bajnokin a Répcelaki SE tekecsapata.

A felvezetést ezúttal az ifjúságiak mérkőzése jelentette, amely a papírformánbak megfelelően a vendégek 4-0-ás (1153-1091) sikerét hozta.

 

RepcelakZeg2021 02 20 ifi

Vegyes eredményeket hozott a felnőtt találkozó első sora, miután a nyáron éppen Répcelakról a zalai klubhoz igazoló Kakuk Levente szettet sem veszítve, nagy faaránnyal múlta felül Molnár Pált, Tóth Áron viszont bravúros teljesítménnyel győzte le a rutinos, most is jól gurító Farkas Sándort.

Az 1-1-es nyitány után továbbra is versenyben volt a hazai együttes a lényegesebb erősebbnek tartott vendégekkel, és a répcelakiak mai legjobbja, Horváth Zoltán értékes pontot gyűjtött be Boanta Claudiu ellen. Sajnos a másik ágon Pintér Károly hiába ütött több fát, a szettpontokban jobbnak bizonyuló Járfás Szilárd örülhetett a párharc végén.

A finis előtt teljesen nyitott volt a mérkőzés, miután 2-2 volt az állás, a vendégek előnye pedig mindössze 10 fa volt. A zárásra viszont a zalaegerszegi tekések felszívták magukat, és mind Kozma Károly, mind pedig Nemes Attila extrát nyújtva hagyta állva ifj. Móricz Zoltánt és Bíró Patrikot, így végül a bajnoki címre ezúttal is pályázó Zalaegerszeg 6-2-es (3689-3460) győzelmet aratott.

 

RepcelakZeg2021 02 20 felnott