Idegenbeli győzelmekkel tértek vissza tekéseink

Teke hírek Répcelaki SE Találatok: 294

Hosszú, a koronavírus-járvány miatti kényszerű szünetet követően szombaton ismét tétmérkőzésen léptek pályára a Répcelaki SE tekései, a Szuperligában szereplő alakulat pedig Nyíregyházán mérette meg magát.

Az őszről elhalasztott, természetesen zárt kapus összecsapás ezúttal is az ifjúságiak találkozójával indult, fiataljaink pedig magabiztos, 4-0-ás győzelmet arattak.

A felnőtt ütközet első sorában Horváth Zoltán begyűjtötte a vendégek első pontját, Bíró Patrik azonban nagy csatában alulmaradt a nyírségiek rutinos játékosával, Fehér Bélával szemben, így 1-1-es állásal fordulhattak a csapatok.

A második kör hasonló koreográfia szerint zajlott, azaz megosztoztak a pontokon a versenyzők, így a finis előtt 2-2 volt az állás, 76 fával viszont a Répcelak állt jobban.

A záró körben aztán Molnár Pál és ifj. Móricz Zoltán csapatkapitány is komolyabb gond nélkül abszolválta a párharcát, így végül Kiss Zsolt edző együttese 6-2 arányú (3445-3273) sikerrel zárta a napot.

 

 

NyiregyRlak2021 02 13Fotó forrása: Bíró Patrik

A folytatásban kifejezetten nehéz összecsapás vár a Répcelaki SE-re, miután február 20-án, 14 órától hazai pályán – továbbra is zárt kapuk mögött – fogadják a Zalaegerszeg különítményét.