Nehéz mérkőzés vár a csapatra a tavasszal bomba formában lévő Vép otthonában

Vép VSE - Répcelaki SE, megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Vép, 2017. április 16., 16:30.
Az izgalmakban bővelkedő, hollywoodi forgatókönyveket idéző hazai mérkőzést követően vasárnap délután, húsvét ünnepén Vépre látogat a Répcelaki SE labdarúgó csapata.

Mint ahogy arról beszámoltunk,a sérüléséből felépülő Szabó Bence döntötte el a találkozót nem sokkal a hármas sípszó elhangzása előtt. Ott lesz a pályára múlt héten sárga lapos eltiltását töltő Tóth Dominik,és Gyécsek Martin is rendelkezésére fog állni Balassa Péternek. Tehát egy bő keretből tud majd csapatot hirdetni a csapat mestere. A múlt héten az U19 csapatához nem kellett visszajátszani a felnőtt keretből senkinek,és így is volt játékos az utánpótlás csapat kispadján,reméljük hogy ez most sem lesz másként.

A felkészülési mérkőzések során a Vépieket magabiztosan vertük a Celldömölki műfüves pályán,akkor még sem edzőjük,sem pedig vezetőségük nem volt,azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán,és rendeződtek a viszonyok,nem is akárhogyan,hisz a Vépiek villámrajtot vettek,és sorra nyerték a mérkőzéseket,öt találkozón győztesen hagyták el a játékteret,és egy alkalommal,a szintén jó tavaszt kezdő Kőszegiek otthonában játszottak gólnélküli döntetlent,tehát veretlenül hozták le az első hat fordulót.

Bezdi Szabolcs tizenegy gólt szerzett a hazai csapatban,de Illés Ádám kilenc találata is említést érdemel. tavasszal tizennégy alkalommal terhelték meg az ellenfél hálóját,és négyszer kapitulált a védelmük,ami szintén tiszteletet parancsoló. Jelenleg harmincnégy ponttal a hatodik helyre jött fel  a vasárnapi vendéglátónk,már most csaknem annyi pontot gyűjtöttek mint az ősszel. Tehát rangadónak is betudható a  mérkőzés,ősszel hazai pályán 6:0-ra győzött csapatunk,tehát mindenképpen szeretnének visszavágni a hazaiak,de ott lesz a pályán a Répcelaki SE is,akik nem fogják tétlenül nézni,hogy a hazai csapat behúzza a soron következő mérkőzését is. Csapatunk játékos kerete,az eddig elért eredmények alapján győzni megy Vépre,és a harmadik helyért folyó harcban a vasárnapi három pont nagy lépés lehet a kitűzött cél elérése érdekében. Nem lesz ez egyszerű az egységes hazaiakkal szemben,de ha a csapat úgy játszik ahogy Uraiújfaluban,és úgy küzd ahogy azt tette a Szentgotthárdiakkal szemben,akkor esélyes lehet a három bajnoki pont megszerzésére a Vép otthonában is! Mindent bele fiúk! Tűzzel-Vassal! Hajrá Répcelak!

 

repcelak vep2016 1

 

Szerző: Finta László

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!