U14: két mérkőzés két győzelem, U19: vereség a bajnokaspiráns ellen

Labdarúgás hírek Répcelaki SE Találatok: 584

U19., megyei I. bajnoki mérkőzés, Répcelaki SE - KISWIRE Szentgotthárd VSE 0:4 (0:1)
Répcelaki SE: Dombi Péter. Dombi István. Szakács Dániel.(László Krisztián 46’) Szabó Márton. Verasztó Máté. Rajos Dominik. Verasztó Márk.(Rajos Bálint.55’) Tengelits Patrik. Seregély Gábor. Slezák Bendegúz. Verasztó Barnabás.

Uraiújfaluban a tavaszi lelkes játék meghozta a várva várt győzelmet,most viszont a tabella második helyezettje látogatott Répcelakra. Az ifjúsági mérkőzés most már rendszeresen az edzőpályán került sor,egyrészt kímélve a center pályát,másrészt pedig egyre jobb állapotba kerül a sok csatát látott második számú pálya. Az első játékrészben csapatunkat támogatta az erős szél,de így is a bajnokaspiráns vendégek irányították a találkozót. A 20.percben Pencz Roland révén megszerezte a vezetést a Szentgotthárdi alakulat. Továbbra is a vendégeknél volt többet a labda,de fiataljaink is eljutottak az ellenfél kapujáig. A gólt követően nagy helyzetet nem tudtak kialakítani a csapatok,így egy gólos vendég vezetésnél vonultak pihenőre a felek. A második játékrészben már a széllel támogatott vendégeknek könnyebb dolga volt a hazai kapu elé kerülni,mindjárt az 55.percben két gólosra növelte előnyét a Gotthárdi csapat,egy formás támadás végén megint Pencz Roland volt eredményes. A gólt követően Verasztó Márk kért cserét,a fiatal játékos megsérült,így nem tudta folytatni a játékot. A csapat  meghatározó embere távozott a védelem közepéről,Tóth Zsolt a csapat edzőjének át kellett alakítani a csapatot,a támadósorból Slezák Bendegúz került hátra. Sajnos várható volt hogy a jó képességű vendégek előtt több helyzet fog adódni az addig lelkesen és jól záró  csapatunk ellen. A 61.percben egy sakk-mattra játszott támadás végén Szívós martin volt eredményes,majd négy percre rá egy szép kapás lövést követően Benke Dániel már négy gólosra növelte a vendég csapat előnyét. Hátrányban lévő csapatunk nem esett szét,továbbra is lelkesen próbálták megállítani a vendégek támadásait,sőt egy szép egyéni megindulás végén szabó Márton hagyta faképnél gyakorlatilag a vendégek bal oldalát,majd a büntetőterületen belülre érve megcélozta a kaput,de a labda a rövid sarok mellett hagyta el a játékteret. A hátralévő időben gól már nem esett,így megérdemelten vitte el a három bajnoki pontot a vendég csapat és átvette a tabellán a vezetést,persze vasárnap még lesz egy Rábapaty-Celldömölk mérkőzés. A lelkes játékért megérdemli a csapat az elismerést,nem kellett a találkozóra egy játékost sem felhozni  felnőtt keretből,és még így is tudott kettőt cserélni Tóth Zsolt.  

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15193/22/1229859.html

Aktuális tabella: http://adatbank.mlsz.hu/index/15/18/15193/22.html

 

verrasztomark1

 

 

 Répcelaki SE-Pecöl KMSE 8:0 (1:0)
Répcelaki SE: Csontár Péter. Szabó Balázs. Petró Petróniusz Lázár. Purt Kevin. Németh Balázs. Varga Bence(Turai Márton36’) Kovács Gábor. Kocsis Ádám. Svedics Patrik.
Gsz.: Purt Kevin. 10’ 47’ 68’   Kovács Gábor. 45’ 66’ 70’   Németh Balázs 50’ 65’

Az elmúlt héten fiataljaink két mérkőzést játszottak,az elsőt vendégként kemenesaljaiakkal szemben,ez volt a 12. forduló előre hozott találkozója,és rá két napra hazai pályán fogadták a Pecölieket a 11.fordulóban. A Pecöl elleni mérkőzés első félidejében rengeteg hazai helyzet maradt kihasználatlanul,sok lehetőség az egyénieskedés miatt nem éret góllá.,csupán Purt Kevin tudott betalálni az első játékrészben. Aztán a második félidő meghozta a csapatjátékot és már nem csak helyzeteket dolgoztak ki fiataljaink,hanem gólokat szereztek,és meg sem álltak nyolc találatig.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15300/11/1232183.htmlU14.Sárvári csoport.12.forduló.Kemenesalja FC-Répcelaki SE 1:4 (1:1)
Répcelaki SE: Németh Máté. Szabó Balázs. Purt Kevin. Németh Balázs. Csontár Péter. Varga Bence.(Petró Petróniusz Lázár 42’) Kovács Gábor. Kocsis Ádám. Svedics Patrik.Gsz.: Kovács Gábor. 55’ 58’ 70’     Németh Balázs . 7’

Az előre hozott találkozót csapatunk jól kezdte,mindjárt a 7.percben megszerezte a vezetést Németh Balázs révén,de nem tudott sokáig örülni a vezetésnek,hisz a 12.percben egyenlíteni tudtak a hazaiak. Ezt a döntetlent a félidő végéig tartani tudta a hazai csapat,így a második félidőre maradt a döntés. A második játékrész főszereplője Kovács Gábor volt,aki háromszor talált be a hazai kapuba,így egy szép egyéni teljesítményt követően a maga javára tudta fordítani a mérkőzést utánpótlás csapatunk és sorozatban a negyedik mérkőzésüket nyerték meg,és már a második helyen állnak a tabellán,sőt az első helyezett Celldömölkiekkel szemben csak két pont a különbség,igaz a listavezető két mérkőzéssel kevesebbet játszott. Kovács Gábor pedig 31 góljával feljött a góllövőlista második helyére,ehhez és a két győzelemhez gratulálunk az utánpótlás csapatnak! Szép volt fiúk!

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15300/12/1232189.html

Aktuális tabella: http://adatbank.mlsz.hu/index/15/18/15300/12.html

Szerző: Finta László