A jó sorozat Jánosházán sem szakadt meg

Labdarúgás hírek Finta László Találatok: 373

Jánosháza VSE-Répcelaki SE 0:1 (0:1)

Répcelaki SE:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Tóth Jenő. Havasi József. Tóth Dominik. Tar Ádám. Ódor Gergő. Horváth Tamás. Rácz Milán. Antal Gellért.(Prystupa Kristóf.45') Joó Gergő. Verasztó Barnabás. De Paula Alex.(Németh Bence.70') Gsz.: De Paula Alex. 40'   >>A mérkőzés jegyzőkönyve>>

 A Répcelak jó formában érkezett Jánosházára,viszont a hazaiak kifejezetten rosszul kezdték a bajnokságot,a mérkőzés előtt az utolsó előtti helyről várták a folytatást. Csapatunknál ma is voltak hiányzók,de Verasztó Barnabás és Prystupa kristóf játékra jelentkezett. Az előzmények tudatában győzelmi eséllyel vonult ki a zöld gyepre a Répcelak. 

Az első negyed óra kiegyenlített játékot hozott,a csapatok felváltva próbáltak támadásokat vezetni. Csapatunk előtt adódott lehetőség a gólszezésre,de a bal oldali támadás végén a helyzet kimaradt.A 20. percben két ember között lépett ki Verasztó Barnabás,aki becselezte magát a büntető területre,ahol csak szabálytalanság árán tudták megállítani,a játékvezető pedig megadta a jogos tizenegyest. A büntetőt De Paula Alex végezte el,a jobb alsó sarokba tartó lövést azonban a kapus hárítani tudta. A hazaiak is eljutottak a vendég kapuig,de lövőhelyzetekben még akartak egy cselt,passzot  csinálni,ami viszont elhalt a védelem gyűrűjében. Csapatunk kedvező helyzetből rúghatott szabadrúgást a félidő közepén,a kapu elé élesen érkező labdába De Paula Alex ért bele,ám a labda a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret. Több vendég lehetőséget követően a 40. percben Horváth Tamás a bal oldalról adhatott be szabadrúgást,a labda félmagasan erősen érkezett a kapu elé,ahol De Paula Alex a hosszú sarokba csúsztatta a labdát. 0:1 Az utolsó öt percben a hazaiak fölényben játszottak,de nem sikerült megszerezniük az egyenlítő találatot,így a Répcelak térhetett vezetés tudatában pihenőre. 

                                                                                                                           Répcelaki szabadrúgás az első félidőben

241770833 2416123798518753 2050564011369342485 n

A második játékrészt jobban kezdte csapatunk,majd kiegyenlítődött a játék. Mind a két kapu előtt alakultak ki lehetőségek,de igazi gólhelyzetig egyik csapat sem jutott. A 70. perc környékén a hazaiak rúghattak szabadrúgást kedvező helyzetből,a jobb felső sarokba tartó labdát Tóth Jenő védte hatalmas bravúrral.A hajrához érve a hazaiak mezőnyfölénybe kerültek,de a Répcelaki védelem jól állta a hazai próbálkozásokat,sőt egy-egy vendég kontra támadás gólszerzési eséllyel kecsegtetett. Verasztó Barnabás több alkalommal indult meg a labdával és érkezett a büntető terület közelébe. De megemlíthető Joó Gergő is,akinek szintén voltak jó megindulásai,De Paula Alex pedig jól tartotta meg a labdát és szépen hozta játékba társait.Mivel csapatunk nem tudta megszerezni a második találatot,a találkozó végig nyílt maradt ugyan,de csapatunk kezében tartotta a mérkőzést,a lefújást követően pedig elmondhatjuk,hogy megérdemelt vendégsiker született.

                                                                                                              Tóth Jenő ma is megbízhatóan teljesített a kapuban

241812263 2416123998518733 6587025217497566625 n

A több gólhelyzetet kidolgozó Répcelak megérdemelt győzelmet aratott a mezőnyben jól adogató Jánosháza ellen,akik sokszor túl gondolták a támadásaikat vagy egy passzal több volt,vagy lövés helyett még egy cselt akartak csinálni,azt is mondhatjuk hogy bele haltak a szépségbe. Így tovább tart a remek Répcelaki sorozat,ami az ötödik helyre repítette csapatunkat. A mérkőzés hajrájában többen is panaszkodtak rosszulléttel,De Paula Alex cserét kért,a végén Tóth Dominikot ápolni kellett. A Répcelak mindent elkövetett a győzelem érdekében,tehát jár a gratuláció a győzelemhez a csapatnak és edzőjének egyaránt! Szép volt fiúk! Hajrá Répcelak! Szerző: Finta László   >>További képek>>

241742694 2416122508518882 3138984253140734147 n