A világítás hibája miatt hosszabbra nyúlt mérkőzésen az erősen tartalékos Haladás ellen tisztes vereséget szenvedett a Répcelak

Gyécsek Martin remekül védett

Répcelaki SE - Szombathelyi Swietelsky Haladás 1:5 (0:1)

Répcelaki SE: Gyécsek Martin. Németh Gábor(Csicsa) Tóth Dominik. Baranyai Áron. Németh Zoltán. Töreki Amand. Harkai Dániel. Bezdi Dominik. Tóth Dávid. Szabó Bence. Jordán Benedek.    
Csere:  Berényi Ákos. Kiss Tibor. Kossuth Kornél. Lónai Ákos. 50’  Lékai Csongor 80’ 
Gsz.:  Tóth Dominik. 80’

Haladás: Rózsa (Kiss Á., 46.) – Tóth D., Wils (Bolla, 46.), Jánvári, Németh Milán – Rácz, Tóth B. (Tóth Marcell, 54.), Petró (Pinte, 60.), Mészáros – Grumics (Kiss T., 46.), Funsho (Varga K., 54.). Edző: Pacsi Bálint.

Mondjuk ha valaki egy hete azt mondja hogy kedd este negyed nyolckor a Répcelaki sporttelepen Haladás meccsre igyekezve elefántokkal találkozok és szürke marhákkal,esetleg bivalyokkal,azt lehet hogy azt mondom az illetőnek hogy egy kis pihenés még rá fér. Aztán eltelt egypár nap,jöttek a plakátok kis városunkban hogy jönnek a bohócok,majd a hétvégén az is kiderült hogy vas megye kedvenc csapata is ellátogat hozzánk egy felkészülési mérkőzés erejéig. Szóval nincsenek lehetetlenek. Aztán a szép számú szurkoló sereg előtt még napsütésben elkezdődött a találkozó,amit természetesen a vendégek kezdtek jobban. Csapatunk védekezésre rendezkedett be,és a megszerzett labdákból a jobb oldalon próbáltuk játékba hozni Jordán Benedeket. A vendégek fölénye  a 10.percben góllá érett: Egy beadást követően Funsho közelről fejelt a kapuba. 0:1 A gólt követően akadt helyzete a Haladásnak,de Gyécsek Martin remekül hatástalanította a lehetőségeket. A 30.percben sötétség borult a tájra,no nem Darth Vader csillagrombolói takarták el a napot,hiszen az már le ment,hanem a világítás mondta fel a szolgálatot. valószínű,hogy a sporttelep másik felében tanyát vert cirkuszosok áramfelvétele és a reflektorok együttes használatát nem bírta a rendszer. több mint fél óra várakozást követően a kiérkező villanyszerelő megoldotta a problémát,így tovább folytatódhatott a játék.

RepcelakHaladas2Áramszünet


A vendégek ismét magukhoz ragadták a kezdeményezést,és az 59.percben egy jobb oldali beadást követően Petró fejelt a bal sarokba. 0:2 Az idő múlásával bátrabban kezdett játszani csapatunk,és Szabó Bence szépíthetett is volna: Egy remek labdával a kapussal szemben találta magát a támadó,de ajtó ablak helyzetben a kapust találta telibe. A kihagyott helyzetet vendég kontra követte,ami után Mészáros megmutatta hogyan kell kihasználni a helyzetet kapussal szemben: A labda átvétele után tisztára játszotta magát,majd kirúgta a jobb alsó sarkot. 0:3 (Közben ismét elment részben a világítás,négy reflektorral kevesebb fényben játszottak tovább a felek.)Pár perc elteltével jött a hazai becsület gól: Egy jobb oldali szögletet követően a felfutó Tóth Dominiket magára hagyták a védők,aki kapásból kilőtte a bal felső sarkot.1:3 A hajrában a vendégek Tóth Marcel és Kiss Tamás révén még kétszer betaláltak,így magabiztos Haladás siker született,de csapatunk tisztességgel helyt állt nevesebb ellenfelével szemben. A Haladásnak és új edzőjének,Pacsi Bálintnak pedig sok sikert a bajnokság folytatásában! A világítás miatt adódó problémák miatt pedig elnézést kérünk a szurkolóktól és a vendégektől egyaránt! A hétvégén pedig szombaton az Ikervár ellen hazai pályán folytatódik a bajnoki menetelés. Hajrá Répcelak!

RepcelakHaladas3Pribusz Lászlónak köszönhetően folytatódhatott a mérkőzés. Köszönjük a segítséget!

 

Szerző: Finta László

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!