U19: Győzelem a harmadik ellen, U16: vereség az utolsó fordulóban, U14: bronzérmet szereztek fiataljaink!

A Répcelaki SE U14-es, bronzérmes csapata (forrás: vasifoci.hu)

Összefoglaló az elmúlt heti utánpótlás labdarúgó mérkőzésekről.

U19. Megyei I. Bajnoki mérkőzés. Répcelaki SE-Vasvár VSE 3:2 (1:1)
Répcelaki SE:  Lékai Csongor. Dombi Péter. Slezák Bendegúz. Nagy Richárd.(László Dániel.46’) Szabó Márton. Tóth Dávid. Verasztó Máté. Rajos Dominik. Dombi István. Verasztó Barnabás.(Rajos Bálint.90’) Verasztó Márk.
Gsz.: Tóth Dávid. 13’ 68’  Verasztó Máté. 51.

Lékai Csongor igazolása után létszámprobléma egyre kevesebb alkalommal adódik. Szombaton a bajnokság harmadik helyezettje ellen szép számban jelentek meg fiataljaink. Tóth Dávid jött segíteni a sikeres szereplés reményében a felnőtt keretből. A vasváriak mezőnyfölényben játszottak,csapatunk pedig kontrákkal próbálkozott. Tóth Dávid a 13.percben megszerezte a vezetést. A 20.percben a vendégek Varga Dávid révén egyenlíteni tudtak. Az első játékrész vendég fölénnyel és hazai kontrákkal telt,de gól nem született,így döntetlen állásból folytatták a második játékrészt a felek.  A második félidőben folytatódott a remek hazai játék,meglepetésre Verasztó Máté ismét megszerezte a vezetést csapatunknak az 51.percben,majd ismét Tóth Dávid volt eredményes a 68.percben. Csapatunk lelkesen és jól játszott a bronzéremért játszó vasváriak ellen. A vendég próbálkozás a 72.percben gólt eredményezett. Pasics Richárd tette ismét szorossá a találkozót,de a hátralévő időben már nem esett gól,így nagy meglepetésre,de a látottak alapján megérdemelten tartotta itthon a három bajnoki pontot utánpótlás csapatunk. A szép győzelemhez gratuláció a csapatnak!

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15193/29/1229914.html


U16.Északi csoport. Répcelaki SE-Grundball PFC 2:9 (0:3)
Répcelaki SE: Lékai Csongor. Rajos Bálint. Szabó Balázs. Bognár Bence. Horváth Richárd. László Krisztián. Csontár Péter. Verasztó Barnabás. Kovács Gábor. Szabó Bálint. (Kocsis ádám.46’)
Gsz.:Verasztó Barnabás. 86’  László Krisztián 87’

Tíz játékossal érkeztek a Grundbalosok Répcelakra,ráadásul el is késtek,ennek ellenére már a 6.percben megszerezték a vezetést,majd  a 23.percben egy perc alatt kétszer köszöntek be a vendégek,így hamar eldőlt a mérkőzés,csak az eredmény maradt nyitott könyv a találkozón. A második játékrészben szétesett utánpótlás csapatunk,a tíz emberrel játszó vendégek még hatszor köszöntek be a hazai kapuba. A mérkőzés végén aztán a csúfos vereségre lett azért gyógy tapasz,egy perc alatt most fiataljaink rúgtak két gólt,Verasztó Barnabás és László Krisztián révén,de így is hét gólos vereség lett a vége. A bajnokságot utánpótlás csapatunk a tízedik helyen zárta tizenegy ponttal. Reméljük jövőre jobb szereplésnek örülhetnek majd a játékosok.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15433/22/1232303.html


U14.Sárvári csoport. Répcelaki SE-Celldömölki VSE 1:7 (1:4)
Répcelaki SE: Németh Máté. Svedics Patrik. Szabó Balázs. Purt Kevin. Csontár Péter. Varga Bence. Kovács Gábor. Kocsis Ádám. Turai Márton.  
Gsz.: Kovács Gábor. 26

Egy esetleges siker után még lett volna esély a második helyre,de a Sárvár elleni vereséget követően már más kezében volt a csapat sorsa. A vendégek nem bízták a véletlenre a bajnoki cím sorsát,már a hetedik percben megszerezték a vezetést és hamar három gólos előnyre tett szert,erre még volt válasza a hazai gólkirály Kovács Gábornak,de a celldömölkiek sem maradtak adósok,így három gólos előnnyel a Celldömölkiek térhettek pihenőre. A második játékrészben is a bajnokaspiráns irányította a játékot,ami gólokban is megmutatkozott,így a mérkőzés végén hat gólos győzelem mellett megünnepelhették a bajnoki címet is egyben. Viszont a tavaszi Répcelaki menetelés végül a bronzérmet ért. Csak az utolsó két mérkőzésen dőlt el az első három hely sorsa,addig nyílt volt a bajnokság. Kovács Gábor 46 gólja végül a góllövő lista harmadik helyére volt elegendő. A bronzéremhez hatalmas gratuláció az egész csapatnak és Csorba Jánosnak,a csapat vezetőedzőjének egyaránt! Szép volt fiúk!

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15300/16/1232208.html

Szerző: Finta László

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!