Balassa Péter utolsó hazai bajnoki mérkőzése edzőként Répcelakon

Nagy csatát hozott a vasvári mérkőzés

Répcelaki SE-Vasvár VSE, megyei I. bajnoki labdarúgó mérkőzés, Répcelak. 2017. május 27., 17:30

Az első hét mérkőzését elveszítette a vasvár a bajnokság kezdetén. Úgy tűnt ekkor,hogy meglesz az egyik biztos kieső. Aztán a nyolcadik fordulóban megtört a jég,hazai pályán döntetlent játszottak,ami aztán elindította a vasvári csapatot az emelkedőn. Ellenünk nehéz körülmények között harcosan játszva,nem visszaállva egy gólokban gazdag változatos mérkőzésen nyerni tudtak 4:3-ra. Jelenleg a szombati vendégeink a nyolcadik helyről várhatják az összecsapást. Horváth Ádám nevét mindenképpen meg kell említeni,hiszen a támadó Niksz Tamás mögött huszonöt találattal a második a góllövő listán,tehát rá oda kell figyelni mindenképpen. A vendégeink összeállítását nézve,megtalálható a harmincon túli rutinos játékos és a tizenéves fiatal is egyaránt,tehát Konrád Péter megtalálta az összhangot a csapatában és mindenkire veszélyes csapatot épített fel. A Körmend is csak döntetlent tudott elérni vendégként vasváron.

CsordasLaszlo4Csordás László büntetőhöz készül Vasváron

Szerdán kupagyőzelemnek örülhettünk. A vizes,mély talajú pályán mind játékban,mind akaratban,küzdeni tudásban ellenfele fölé tudott kerekedni csapatunk,és teljesen megérdemelten hozta haza a vasi kupát. A játékosok jelenleg a sebeiket nyalogatják,több játékos is megsérült a mérkőzésen,így nem lesz egyszerű dolga Balassa Péternek az összeállításban. És ugye a szokásos kérdés,mennyi játékosnak kell visszajátszani az U19-ben. Reméljük hogy minél kevesebbnek,sőt nem lesz létszámprobléma fiataljainknál,és a bő keretből ha lesznek is hiányzók sérülés miatt,lesznek akik pótolni tudják majd a hiányt. Csapatunk három hete szerda-szombat tempóban játssza a tétmérkőzéseket. Ez sokat kivett a játékosokból,most regenerálódni kell,ami nem egyszerű. Viszont már csak két mérkőzés van hátra,célegyenesbe ért a csapat,már látja a bronz szalagot,aminek a látványa új erőt ad,és a fáradó lábakba visszatér az erő. Szerdán a kupa megnyerése volt a töltő állomás,ott legális doppingot szippantott magába minden répcelaki labdarúgó. A célegyenesben a vasváriak próbálnak minket visszahúzni,de lerázzuk magunkról a terhet,és megyünk tovább, mind addig amíg el nem érjük a céljainkat,amiből egy trófea már a vitrinben díszeleg. Legyen ott mellette még egy bronz serleg,mert megérdemelné a csapat,de Balassa Péter is,akinek a hat és féléves répcelaki munkájára így kerülhetne fel a korona.

balassapeterBalassa Péter


Az utolsó hazai bajnoki mérkőzése lesz Balassa Péternek,aki A Haladás nagyjai közé nőtte ki magát,de nevet szerzett Kaposváron,Debrecenben Székesfehérváron is. Szóval játsszatok érte is holnap,tisztelegve egy remek játékosnak és egy olyan edzőnek,aki játszani tanítja,és barátjának tekinti játékosait. Ennek szellemében látogassanak ki a mélyen tisztelt Répcelaki szurkolók a mérkőzésre,hogy még egyszer utoljára répcelaki edzőként láthassák Balassa Pétert,akinek sok sikert kívánunk a további munkájához! Persze lesz még egy utolsó nagy csata Rábapatyon,de ez már egy másik történet lesz. Holnapra mindent bele! Tűzzel-vassal! Hajrá Répcelak!!!!

Szerző: Finta László

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!