Örömkosárlabda és bizakodás

Kosárlabda hírek D. Móni Találatok: 278

Tavaly márciusban, a szezon befejezése előtt a vírus miatt szakadt félbe a kosárlabda-bajnokság. A fiúk reménykedtek az őszi újrakezdésben, de a szokásosan október végén induló bajnokság végül nem is rajtolt el, így kosarasaink folytatták kényszerpihenőjüket.


„Januárban újraindítottuk az edzéseket, mert a közösségünknek már hiányzott az együttmozgás.” – mondta el Szilágyi Zoltán edző – „Egy megbeszélésen a csapat többsége úgy döntött, hogy folytatja az tréningeket az azóta megerősítésre került sejtés ellenére, hogy a bajnokság ebben a szezonban nem is kerül megrendezésre.”

A kosárlabda szövetség által előírt feltételeket több a Szombathely Városi és Városkörnyéki Bajnokságban szereplő gárda nem tudta teljesíteni, a megyeszékhely legtöbb együttese teremgondok miatt még edzéslehetőséghez sem igen tudott jutni, így a bajnokság törlése a továbbiakban nem volt kérdés.

Csapatunk ennek ellenére visszatért a korábban bevált edzésszámhoz és szinte teljes létszámmal folytatják a munkát egyelőre örömkosárlabdával, bízva az őszi élesben való folytatásban.

Képek az egyik januári edzésről