Összeszokóban a véglegesült keret, sajnálatos vereség a lipótiak ellen

Kézilabda hírek D. Móni Találatok: 291

Immáron második összecsapását vívta női kézilabda csapatunk. Még az első mérkőzés után is voltak új érkezők – így most jelenthetjük ki, hogy összeállt a szezonra a végleges keretünk.


Turai László, szakosztályvezető: "Távozóink az anyai örömök elé néző Gombás Laura; míg Edvy Annamária jelenleg felfüggesztette a kézilabda pályafutását; mellettük Falussy Flóra és Sulyok Csenge tanulmányaik miatt kényszerültek elhagyni csapatunkat. Sok örömet kívánunk az életük következő fejezetéhez!

Az érkezők pedig: Tóth Cintia, aki immáron anyukaként két szezon kihagyása után öltötte újra magára a répcelaki mezt; szintén úgymond visszatérő a korábban is már velünk edző Fodorné Molnár Lilla (bal szélső), míg sógornője, az ugyancsak nemrég sorainkba állt Fodorné Horváth Dorina sajnos a színeinkben vívott első mérkőzés utáni edzés során súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.

Mostantól erősíti csapatunkat a Szombathelyről érkezett beállós Málovics Dorina; új kapusunk, a tavalyi szezonban már kettős igazolással nálunk is bemutatkozott Szalai Nikoletta, valamint a Szanyból hozzánk igazolt, átlövő poszton játszó Németh Marina.

Az új játékosok beépítéséhez idő kell – legutóbb is papírforma szerint szoros mérkőzésre számítottunk, de sajnos nem így alakult. Elmondható, hogy rengeteg hibával játszottunk, számos eladott labda, pontatlan játék volt a nap sajátja. Hiába tudtuk minden büntetőnket értékesíteni és sikerült kapusunknak sok ziccert hárítania, Lipót csapata ezúttal jobbnak bizonyult."

A mérkőzés jegyzőkönyve

Legközelebb pénteken játszunk hazai közönség előtt, 18:30-as kezdettel fogadjuk Fertőszentmiklós csapatát. Sok szeretettel várjuk szurkolóinkat!