Május 3-tól ismét kinyit a Répce Sportcsarnok!

Répcelaki SE Hírei Répcelaki SE Találatok: 73

Rendkívül hosszú, kényszerű leállást követően 2021. május 3-án, ha korlátozásokkal is, de ismét megnyitja a kapuit a Répce Sportcsarnok, a mérkőzésekre ismét bejöhetnek majd a nézők, kinyithat a konditerem, elkezdődhetnek a kistermi hobbi edzések.

A - kormányzati szinten meghozott - rendelkezések alapján a következő szabályok lépnek életbe az említett időponttól:

- A konditermet (hétfőtől péntekig, reggel 8 és 19 óra között) az érvényes védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya) rendelkezők, illetve a felnőtt versenysportolók, valamint a 14- 18 év közötti igazolt sportolók vehetik igénybe 2021. május hónapban 2000 Ft/hó tagdíj, illetve 600 Ft/nap tagdíj előzetes befizetése esetén (természetesen a korábban befizetett, de fel nem használt tagdíjakat megváltókat kompenzálni fogjuk). Mind a védettségi igazolványt, mind pedig a versenysportolói státuszt (érvényes versenyengedély és sportorvosi), illetve ha indokolt, akkor a személyazonosságot ellenőrizni fogjuk, ugyanis csak ebben az esetben váltható meg - szigorúan a használat előtt - a napi, vagy havi tagdíj!

- A kistermi, és egyéb hobbi edzéseken kizárólag 18 éven feletti, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők, vagy 18 év alatti igazolt sportolók vehetnek részt, a jogosultságok meglétét a tréningek előtt a foglalkozást vezető fogja ellenőrizni.

- A mérkőzéseket, sportrendezvényeket, illetve hétközben, nyitvatartási időben (kivétel az általános iskolai tanórák alatti időszakok) a létesítmény közösségi terét (aula) kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek, illetve a felügyeletük alá tartozó 18 éven aluliak látogathatják (a Répce Sportcsarnok dolgozóinak, valamint a Répce Sportcsarnok büfé üzemeltetőjének joga van elkérni a védettségi igazolványt és a kapcsolódó okmányt is, amivel az adott személy igazolni tudja, hogy az igazolvány tényleg hozzá tartozik - ez egy személyi vagy útlevél is lehet, vagy az érvényes versenysportolói státuszt igazoló dokumentumot).

- Rendezvények, mérkőzések kivétel a nagytermi lelátón továbbra is tilos a tartózkodás, valamint az öltöző folyosóra, öltözőkbe is tiltott a kísérők belépése!

- Látogatóinkat továbbra is szeretnénk megkérni arra, hogy használjanak szájmaszkot!

A felsorolt szabályokat a hatóság is ellenőrizheti, be nem tartásuk esetén akár a létesítmény azonnali bezárásával, akár a szabályokat megszegőkkel szembeni súlyos pénzbírsággal is szankcionálhatnak.