Nagy energiákkal teli meccsen tudott fordítani és győzelmet szerezni a Répcelak

Répcelaki SE Hírei D. Móni Találatok: 189

Hétfőn este Kőszeg gárdáját fogadta futsal csapatunk hazai pályán, a Répce Sportcsarnokban. Gugcsó Benjamin játékos-edző értékelése.


„A korábbi létszámgondokon túllépve ezúttal is két sorral tudtunk kiállni, ami jó hátteret biztosított számunkra. Nagy elánnal vágtunk bele a mérkőzésbe, ahol is már a legelején sikerült gólt szereznünk. Talán a lendületnek is köszönhető, hogy az ellenfél csapata a részünkre a 12. percben megítélt hatodik szabálytalanság okán 10-méteres szabadrúgáshoz jutott, melyet értékesíteni is tudott.

Egy perccel az első játékidő vége előtt egy részünkről egyértelmű szabálytalanságnak ítélt helyzetben labdát vesztettünk, melyből a Kőszeg gólt is lőtt. Csalódottan, ráadásul egy gólos hátránnyal voltunk így kénytelenek az öltözőbe menni.

Ám a bennünk lévő feszültséget sikerült erőforrássá változtatni, így úgy érzem, a második félidőben a bajnokság legjobb játékát tudtuk mutatni. Jelen voltunk, szép támadásokat vezettünk, melyekből sok helyzetünk is született. Nem is emelnék ki senkit, mert elmondható, hogy egyénileg odatette magát mindenki, ugyanakkor csapatként is jól tudtunk működni: jól kommunikáltunk a pályán, teljes volt az összhang, egyértelműen dominálni tudtunk.

Úgy gondolom, egy érzelmekkel teli mérkőzésen megérdemelt győzelmet sikerült szereznünk.”

Két meccs van még vissza a bajnokság véghajrájában: Baráti és Pázmándfalu együtteseivel mérkőzik majd meg csapatunk.

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve
A Répce Sporcsarnok képei