Győzelemmel felérő döntetlen - Sárvárt, a bajnokság éllovasát fogadtuk otthonunkban

Répcelaki SE Hírei D. Móni Találatok: 371

"02.12-én, pénteken este hazai pályán fogadtuk a Sárvár csapatát. Sikerült megvalósítanunk néhány igazolást, így végre megfelelő létszámmal várhattuk a visszavágót.

Jól kezdtük a meccset, az 5. percben egy szép góllal meg is szereztük a vezetést. A vendégcsapat válasza a 12. percig váratott magára, ám ekkor sikerült egyenlíteniük. Nem fogyott a lendületünk és egy perc sem telt bele, máris újabb találatot szereztünk, így 2:1-es vezetéssel zárhattuk az első játékrészt.

A pihenő után sajnos az „öltözőben ragadtunk”: ellenfelünk kihasználva a védekezésünkben támadt réseket és megragadva a hirtelen kialakult helyzetek adta lehetőségeket két gyors egymásutánban rúgott góllal fordítani tudott a játékon.

Következő találatunk, mellyel egyenlíteni tudtunk így a mérkőzés lélektanilag fontos pontja volt, ám ellenfelünk kihasználva egy pillanatnyi hibánkat újra vezetést tudott szerezni. A mérkőzés már a végéhez közeledett, mikor a sárváriak egyértelmű szabálytalansága okán (6. fault) 10 méteres büntetőt ítéltek a játékvezetők. Az utolsó percben sikerült így a hálóba találnunk, ezzel kialakítva a meccs végeredményét.

Őszintén sajnálom, hogy a közönség nem lehetett részese ennek a meccsélménynek, mert úgy gondolom, ezen az estén egy NB II-esnek is beillő mérkőzést zajlott a Répce Sportcsarnokban. A kialakult eredményt a két csapat kvalitásait tekintve is igazságosnak tartom, igazán emlékezetes marad majd számunkra ez a ki-ki mérkőzés. Sok sikert kívánunk a Sárvárnak a bajnokság további részében, valamint magasabb osztályba jutásuk eléréséhez!" – fejezte be beszámolóját a csapat játékos-edzője Gugcsó Benjamin.


A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve

Képek az összecsapásról