Nagy csatában győzött a Vas megyei tekerangadón a Répcelaki SE

Teke hírek Répcelaki SE Találatok: 362

Vasárnap kora délután Szentgotthárdon lépett pályára a Répcelaki SE Szuperligás tekecsapata egy pótolt bajnoki keretében. Az együttesre kemény menet várt, miután szombaton még Zalaegerszegen csaptak össze a nagy rivális ZTK-val és szenvedtek vereséget, így fáradtan kellett kiállni az amúgy is sérülésektől sújtott gárdának a megyei rangadóra.

Az ifjúságiaknál ismét a hazaiak rutinja döntött, de a 4-0-ás szentgotthárdi siker ellenére ezúttal sem kellett szégyenkezni a répcelaki fiataloknak, Varga Bencének és Varga Marcellnek.

 

SzentgotthardRepcelak2020 02 09 ifjusagiForrás: Mesics Tamás (Facebook)

 


A felnőtt összecsapást rendkívül motiváltan kezdte a hazaiak különítménye, és gyorsan világossá vált, minden követ meg fognak mozgatni azért, hogy begyűjtsék a Répcelak skalpját.

Az első körben Cseh Bence azonnal egy 622 fás eredménnyel nyitva múlta felül Molnár Pált (587 fa), így aranyat ért a vendégek szemszögéből, hogy Horváth Zoltán kiváló, 647 fás eredménnyel és pontszerzéssel rukkolt ki.

Az 1-1-es állást követően nem lankadt a Szentgotthárd, és míg Roman Walcher 631 fát ütve győzte le Pintér Károlyt (607 fa), addig a 600-as határt szintén elérő Cserpnyák Martin ellen szintén extrát kellett hozni ifj. Móricz Zoltánnak (621 fa).

A finisbe fordulva 2-2 volt az állás a remek hangulatú, telt házas találkozón, de 13 fás, minimális előnnyel a Répcelak állt jobban. A záró körben aztán Vörös Milán nagyon jó sorozatot produkálva, 626 fáig menetelve múlta felül magabiztosan Horváth Viktort, így az is belefért, hogy Kuslics Gergely alulmaradjon Cserpnyák Árpáddal szemben, ugyanis a Répcelak 5-3-as (3657-3614) győzelmet aratott a nagyot küzdő, jól gurító Szentgotthárd ellen.

 

SzentgotthardRepcelak2020 02 09 felnottForrás: Mesics Tamás (facebook)

 

youtube1  A mérkőzés teljes felvétele

 

A Szuperligában most rövid szünet következik, így a Répcelak legközelebb február 22-én, 13 órakor lép pályára idegenben, Nyíregyházán.