Teke: A brillírozó Horváth Zoltán vezérletével simán jutott tovább a Répcelak a Magyar-kupában

Teke hírek Répcelaki SE Találatok: 470

Vasárnap délben vette kezdetét a Répcelaki SE csarnokában a teke Magyar-kupa 2. fordulójának visszavágója, ahol a helyi különítmény fogadta az odavágón 6-0-ás vereséget szenvedő NBI-es Herend együttesét, és ahogy arra számítani lehetett, Kiss Zsolt edző fiai sima győzelemmel léptek tovább a következő körbe.

A 4 fős csapatokra kiírt mérkőzést a Répcelak Horváth Zoltánnal és Kuslics Gergellyel kezdte, előbbi játékosunk pedig fantasztikusan gurítva, 670 (!) fás eredménnyel és természetesen sima pontszerzéssel adta meg a találkozó alaphangját. Közben Kuslics sem tétlenkedett, és mindössze egy fél szettpontot veszítve ő is hozta a párharcát (587-546).

A második, és egyben záró sorban ifj. Móricz Zoltán magabiztosan teljesítve, 603 fát ütve győzött, és ugyan negyedik tekésünk, Molnár Pál ezúttal visszafogottabban hozta le a 120 vegyes penzumot, végül minimális különbséggel, de ő is ponttal fejezte be (542-538).

A Répcelak ezzel ismét 6-0-ás (2402-2189) győzelmet aratott, így továbbjutott a kupa következő fordulójába, ahol a Szuperligás Nyíregyházával fog találkozni, a tét pedig már a legjobb négy közé, azaz a június 6-án sorra kerülő Final Fourba jutás lesz.

 

RepcelakHerend2020 01 26