Sima győzelemmel kezdte a Magyar-kupát a répcelaki tekecsapat

Teke hírek Répcelaki SE Találatok: 423

Szombaton kora délután első ízben lépett pályára a versengés újraélesztése óta a Magyar-kupa küzdelmeiben a Répcelaki SE tekecsapata, amely Herenden, a helyi NBI-es együttes vendégeként debütált a sorozatban.

A Szuperligás Répcelak az első fordulóban nem lépett pályára, így azonnal a második felvonásban kapcsolódott be a 4-4 elleni, oda-visszavágós rendszerű megmérettetésbe, és az esélyes egyértelműen a vasi alakult volt a másodosztály nyugati csoportjának élvonalába tartozó Herendi VTK ellen még úgy is, hogy a gárda legjobbja, Kakuk Levente sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a mérkőzést.

A találkozó első sorában Horváth Zoltán (579 fa) és Molnár Pál (610 fa) is nagyon magabiztosan hozta a csapatpontokat (szettből is mindössze egyet veszítettek el), így gyorsan elhúzott a vendég együttes.

A második, és egyben záró körben Vörös Milán ugyan kevesebb fát ütött, mint versenytársa, Kiss Dávid (577-564), de még így is a répcelaki tekés örülhetett a párharc megnyerésének, miután több szettpontot szerzett, mint vetélytársa. Közben ifj. Móricz Zoltán sem hibázott, és 563 fával ő is hozta a kötelezőt, így a Répcelaki SE 6-0 (2316-2193) arányú győzelemmel hozta a találkozót, és nyugodtan várhatja a január 26-i visszavágót.

 

HerendRepcelak2020 01 04