Bravúros győzelemmel búcsúzott a Bajnokok Ligájától a répcelaki tekecsapat

Teke hírek Répcelaki SE Találatok: 503

Ugyan a KK Zaprešić elleni továbbjutásra minimális volt az esély, és végül ez el is maradt, a Répcelaki SE tekecsapata nagyon jó játékkal és értékes győzelemmel búcsúzott a Bajnokok Ligája idei küzdelmeitől.

Ahogy arról beszámoltunk, a 2019-20-as teke BL első fordulójának első mérkőzésén 8-0-ás vereséget szenvedett idegenben, a címvédő horvát Zaprešić otthonában a Répcelak, így rendkívül nehéz helyzetből várhatta együttesünk a szombat kora délutáni visszavágót.

Az úgynevezett „vakírás” után kiderült, hogy a mérkőzés első sorában hazai részről Horváth Zoltán és Pintér Károly lép pályára, és míg előbbi sportolónk döntetlenre végzett Branko Manevvel szemben (629-629, ezzel matematikailag is eldőlt a továbbjutás), addig utóbbi versenyzőnk jó sorozatot produkálva gyűjtötte be a csapatpontot (622-590).

A második sorban tovább robogott az egyre magabiztosabb vendéglátó, és mind ifj. Móricz Zoltán (587 fa), mind pedig a hetek óta szenzációs formát mutató Kakuk Levente (654 fa, a nap legjobbja!) megnyerte a párharcát, így karnyújtásnyira került a Répcelak a győzelemhez.

A záró körben Kuslics Gergely (570 fa) ugyan vereséget szenvedett, Vörös Milán (616 fa) viszont hozta a pontot, így végül Kiss Zsolt edző gárdája 6,5 – 1,5 (3678-3562) arányú bravúros győzelmet aratott, és ugyan számukra ezzel lezárult a BL versenyfutás, azonban emelt fővel búcsúzhattak a sorozattól!

 

pdf2A mérkőzés jegyzőkönyve