Teke: Nem termett babér a BL nyitó mérkőzésén a fantasztikusan gurító címvédő otthonában

Teke hírek Répcelaki SE Találatok: 484

Szombaton kora délután a címvédő KK Zaprešić elleni idegenbeli találkozóval kezdte meg a 2 mérkőzéses Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt a Répcelaki SE, a házigazda horvát együttes pedig űr-tekét bemutatva győzött 8-0 arányban.

Azt már előzetes esélylatolgatónkban is jeleztük, a BL trófeát Zaprešić hazai pályán túlzás nélkül félelmetes, ezzel együtt megvolt a remény arra, hogy egy szoros vereséggel nyitottá tegyük a visszavágóra is a párharc végkimenetelét.

A hat sávos pályán megrendezett találkozót aztán elsöprően kezdték a horvátok, és míg Kakuk Levente csak óriási csatában, mindössze 2 fa különbséggel maradt alul Bojan Vlakevskivel szemben (680-678), addig Horváth Zoltán hiába gurított jól, mégis relatíve nagy különbséggel kapott ki Bogdanovićtól (662-613), valamint Pintér Károly, illetve az őt cserével váltó Kuslics Gergely sem bírt Matija Mancéval (631-579).

A második, és egyben záró sorban tovább robogtak a megállíthatatlannak tűnő vendéglátók: Manev 668-607 arányban Vörös Milánt-, Bolanca 699 (!) – 556-ra Molnár Pált-, Fridl pedig 675-625-re ifj. Móricz Zoltánt múlta felül, így végül a Zaprešić 8-0-ás (4015-3658) sikerrel zárta a mérkőzést. Érdekesség, és ez nagyon jól jelzi, hogy milyen extra formában tejesített a hazai gárda, hogy az általuk elért 4015-ös csapatfa 3 egységgel több, mint a magyar válogatott által tartott hivatalos világrekord…

 

pdf2A mérkőzés jegyzőkönyve

 youtube1Videó: a mérkőzés teljes felvétele

 

A visszavágóra december 7-én, 13 órától kerül sor Répcelakon.