Hiába a rengeteg Répcelaki helyzet,a gólokat a Vépiek szerezték.

Vép VSE-Répcelaki SE 3:0 (2:0)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Répcelaki SE: Németh Máté. Rácz Milán. Tóth Dominik. Tamási Roland.(Németh Bence. 79') Horváth Tamás. Havasi József.  Prystupa Kristóf. Tóth Dávid. Sipos Bence. Tokaji Dávid. De Paula Alex.(Baranyai Kevin. 86')

 Az U19-es csapatunk kilenc emberrel is hatalmas győzelmet aratott a Vépiekkel szemben(2:6) Hiába volt az emberhátrány,fiataljaink nagy szívvel és jó játékkal vetették bele magukat a mérkőzésbe,és egy szoros első félidőt követően összesen hatszor mattolták a hazaiak védelmét. Ezzel a győzelemmel továbbra is az első helyen áll utánpótlás csapatunk! Mindenki emelje meg képzeletbeli kalapját az utánpótlás csapat előtt! megérdemlik!  Volt miböl erőt meríteni felnőtt csapatunknak,hiszen a jó példa előttük állt. A hazaiak eddig minden mérkőzésüket megnyerték,legutóbb Sárváron arattak magabiztos győzelmet,míg csapatunk kikapott hazai pályán,és a sok sérülés miatt a kezdő síp elhangzásakor csupán két csere állt rendelkezésére Balassa Péternek.Többek között hiányzott a keretből Ódor Bálint,a csapat egyik húzó embere is. Tehát az előjelek a hazaiaknak kedveztek,Ők voltak a mérkőzés esélyesei.   

119244607 2073980626066407 2378484877319055075 o

                                                                                                             A tizenhét éves Németh Máté jól és megbízhatóan védett a találkozón

A mérkőzés első percei tapogatózással teltek,nem forogtak veszélyben a kapuk,majd magához ragadta a kezdeményezést a hazai csapat,de a védelem jól állt a lábán. Negyed óra elteltével aztán helyzetbe kerültek a Vépiek,de az egész mérkőzésen jól védő Németh Máté szépen védett. A 18. percben a hazaiak a bal oldalról hosszan ívelték át a labdát a jobb oldalra a kapu elé,ahol a kapufa tövénél Szalai Roland várakozott,majd a kapuba fejelte a játékszert. 1:0 Játékosaink azonnal letámadták a partjelzőt és a játékvezetőt,lest reklamálva. A lelátóról is megállapította a mélyen tisztelt nagyérdemű hogy les helyzet előzte meg a találatot,de hiába,a játékvezető nem változtatta meg a döntését.  A gólt követően harcosabb Répcelakot láthatott a közönség,ami helyzetekben is megmutatkozott. Először egy szögletet követően alakult ki kavarodás a hazai kapu előtt,végül a Vépi védelem tisztázni tudott. majd egy balról beadott labda az üresen érkező Prystupa Kristóf  fejét találta meg,aki öt méterről fejelhetett,de a fejes centikkel ugyan,de a léc felett hagyta el a játékteret. Ismét a bal oldalon bontakozott ki vendég támadás,amiből Tokaji Dávid  a kapusra vihette a labdát,a közeli lövését bravúrral védte a hazaiak hálóőre,majd a kipattanó utáni lövés is elakadt a kapusban. A vendég helyzetek kimaradtak,ami a 41. percben megbosszulta magát: Jobb oldalon ment végig a Vépi támadás,majd a büntető területen belül Tóth Dominik elrúgta a labdát a támadó elöl,ezt a labda megváltozott iránya is jól mutatta. Mindenki megrökönyödésére azonban a játékvezető a büntető pontra mutatott. Játékosaink ismét vitára keltek a játékvezetővel,mindhiába. A tizenegyest Balikó Dániel  a jobb alsó sarokba rúgta 2:0  A gólt követően felállt a csapat középkezdésre,de Tóth Dominik tovább vitatkozott a játékvezetővel,aki felmutatta a pirosat a játékosnak.A hátra lévő időben már nem történt említésre méltó esemény.                                       

119430244 2073980412733095 6720322779995404239 o

                                                                                                                   A csapat mindent elkövetett a jó eredmény érdekében.

A második játékrészben a hazaiak fölényben játszottak ugyan,de helyzetet ritkán tudtak kialakítani,két alkalommal kellett nagyot védenie Németh Máténak,aki a kisebb lövéseket is magabiztosan hárította. A mérkőzés csendesen csordogált,ám két alkalommal Tokaji Dávid a védelem mögé tudott jutni,aki mind a két alkalommal üresen,senkitől sem zavartatva vihette a labdát a kapusra,az első alkalommal lövését védte a hazaiak kapusa,a második helyzetnél ki akarta cselezni a kapust,ám a kimozduló hálóőr leszedte a lábáról a labdát. Ahelyett hogy szépítettünk volna,a kényelmesen és tompán játszó hazaiak egy bal oldali beadást követően a 86. percben megszerezték harmadik találatukat:  A beadást követően a labda a Répcelaki Rácz Milánhoz került,aki egyből akart tisztázni,ám rosszul ért bele a labdába,a labda pedig bepattant a vendég kapuba. 3:0  Sok idő már nem volt a mérkőzésből,így maradt a három gólos hazai győzelem.                                           

119454855 2073980456066424 7290780074738824062 o

                                                                                                                            A találkozó sok nézőt vonzott a pálya szélére

A mai nap csapatunk mindent elkövetett egy jó eredmény érdekében,akartak és hajtottak a játékosok,helyenként jól is játszottak,helyzeteket dolgoztak ki,ha csak a nagy helyzeteket nézzük többet mint a hazaiak,de a focit gólra játszák,így a Vépiek örülhettek a végén. Az első játékrészben a játékvezető ítéletei nagyban befolyásolták a mérkőzés kimenetelét,játékosaink nem véletlenül reklamáltak a két gólnál. Persze a reklamálást sem kell túlzásba vinni,hiszen a vége kiállítás lett,így két mérkőzésen két fegyelmezetlenséget követően tovább szűkült a keret. A vereség ellenére van mire építkezni a csapatnak,hiszen a látottak alapján sokkal szorosabb mérkőzés lehetett volna,ha a helyzeteinket berúgjuk,és nincs az első félidőben a kiállítás. Jövő héten hazai pályán a Kőszeg ellen lehet az építkezést tovább folytatni. Szerző: Finta László                                                                                                                                                                                                                                                        A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/54/18/22693/5/1548968.html            >>További képek>>

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!