Vép megérdemelt győzelmet aratott Répcelakon.

Répcelaki SE-Vép VSE 0:2 (0:1)

Répcelaki SE:                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Horváth Bence.  Tamási Roland.(Ódor Gergő.84') Németh Gábor. Graszl Károly. Ódor Bálint. Tóth Dominik. Horváth Tamás.  Szabó Bence. Tóth Dávid. Molnár Csaba.(Harkai Dániel.44') De paula Alex. 

 Mivel az időjárás kedvezően alakult,így február közepén hazai füves pályán fogadhatta ellenfelét a Répcelaki SE labdarúgó csapata. Ha igazi tél lenne,akkor műfüves pályán tartották volna meg az elmaradt mérkőzést semleges pályán.                                                                                                                                                              A mérkőzés eleje tapogatózással telt,nem forogtak veszélyben a kapuk,majd ahogy telt az idő a vendégek átvették a játék irányítását. Csapatunk nem nagyon tudott támadásokat vezetni. A vendégek enyhe fölénye először egy helyzetben mutatkozott meg,amikor a labda centikkel ment el a jobb sarok mellett. Pár perc múlva a vendégek kapuja előtt alakult ki gólszerzési lehetőség,a jobbról beadott labdára üresen érkezett Alex,akinek a fejese nagy helyzetben a kapust találta telibe. Aztán a 30. percben jött az első komoly játékvezetői hiba,amiből gól született: A Répcelaki védővel szemben szabálytalankodtak a vendégek,de a nyílvánvaló szabálytalanság után a játékvezető tovább engedte a támadást,amiből lövés született,a labda pedig a kapus kezéről a kapufára,majd az alapvonalon kívűlre pattant. A szögletet követően ketten is átlépték a labdát,ami középre érkezett laposan,ahol Szalai Roland üresen kapura lőtt,a labda megpattant,majd laposan utat talált a kapuba.0:1 A Az első félidő hajrája kiegyenlített játékot hozott,de gól már nem született,így a vendégek egy gólos előny birtokában térhettek pihenőre. 


86705776 1862104680587337 1429744215692148736 o

                                                                                     A villanyfényes találkozó nem a játék miatt lesz emlékezetes.

A második játékrész elején csapatunk próbált támadásokat építeni,de helyzetet nem tudott kialakítnai. Viszont az 54. percben már tisztázni tudott a hazai védelem egy vendég kontra után,ám a haza gurított labda rövidre sikerült,a Vépi támadó léecsapott a labdára,de érkezett Horváth Bence is a kapuból,aki elérte a labdát,hiszen az jobbra előre vágódott,ám a játékvezető nem ezt vette figyelembe,hanem azt,hogy érte az ellenfele lábát is,így a vendégek büntetőhöz jutottak. A labda mögé Bezdi Szabolcs állt,aki magabiztosan,laposan a kapu jobb sarkába lőtte a labdát. 0:2 Nem adta fel csapatunk,hiszen volt még bőven idő,ez lehetőségekben is megmutatkozott, Sajnos a helyzeteket nem sikerült gólra váltani,hiszen vagy a kapus hárított kétszer is nagy bravúrral,vagy játékosaink hoztak rossz döntéseket. A félidő közepén a büntetőterületen belül egy középre adott labdára Horváth Tamás csapott le,aki ellen szabálytalankodtak,de a játékvezető nem látott szabálytalanságot! Pár perc múlva hasonló helyzet alakult ki az ellenfél kapuja előtt,vitatható volt az eset,de a játékvezető most határozottan a büntető pontra mutatott. Csapatunk fel is állt a tizenegyes elvégzéséhez,a vendégeknél viszont egy játékos sérülése miatt nem lehetett elvégezni a büntetőt. A Vépiek ezt kihasználva addig reklamáltak a játékvezetőnél,amíg csodák csodájára,video meg semilyen segítség nélkül visszavonta a büntetőt,sőt kifelé ítélt szabadrúgást!!! Ilyet még nem látott a világ,hiszen azt szokták mondani,ha a játékvezető megadta,akkor már nem vonja vissza,felesleges a reklamálás. Most viszont a kárunkra ez is megtörtént. Persze az eset után jöttek a brutális belemenések,majd nagy helyzetben nem tudtunk szépíteni. 

86496072 1862104923920646 123910734202535936 o

                                                                            Szabó I. Zoltán játékvezető negatív hősként kerül bele a mérkőzés krónikájába.

Az utolsó percekben is megpróbált szépíteni csapatunk,ám a mai nap nem sikerült gólt szerezni,a krónikához hozzá tartozik,hogy az első félidőt átaludta a csapat,és a második félidei feltámadás már nem volt elegendő a fordításhoz,és a játékvezető tevékenysége is kívánni valót hagyott maga után,hogy finoman fogalmazzak. A Vépiek ettől függetlenül jól játszottak,fiatal lelkes csapatuk megérdemelt győzelmet szerzett,és gratulálunk nekik a győzelemhez! csapatunknak pedig ennél többet kell tenni azért,hogy eredményes legyen a bajnokságban! Bízzunk a jobb folytatásban! Hajrá Répcelak! Szerző: Finta László

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/52/18/20840/6/1473486.html                                                                                                                                      További képek a mérkőzésről: 

85147399 1862104823920656 3009538439629504512 o

                                                                                                                              

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!