Felkészülés: Ausztriában győztek labdarúgóink

2019. július 26.: Deutsch Schützen – Répcelaki SE-Sport36: 0-4 (0-3)

Répcelaki SE-Sport36: Gyécsek M. (Németh M 70.) - Rácz M. , Harkai D. , Tóth Dominik, Ódor B. - Horváth T. , Balikó B. , Szabó B. , Horváth Sz. , Tóth Dávid - Alex de Paula
Félidőben beállt: Markó M. , Verasztó B. , Molnár Cs. , Balassa P. , Catomio B.

Jó pálya, jó körülmények fogadtak minket Ausztriába. Az elejétől kezdve igyekeztünk nyomás alá helyezni az ellenfelünket, amely többször sikerült is. Birtokoltuk és sokat járattuk a labdát, sokszor szemre is tetszetősen. Egy ilyen akció végén szabadrúgáshoz jutottunk kb. 20 méterről. A szabadrúgást Tóth Dávid a felsőkapufára lőtte, onnan a vonalra (vagy mögé) pattant a labda, amit Horváth Szilárd közelről bekotort. Tovább folytattuk a támadásaink sorát, Tóth Dominik felpasszolta Alexnek, aki egy érintéssel lekészítette Tóth Dávidnak, ő indítottam Horváthot, aki egy átvétel után visszatette Tóthnak, ő pedig egy cselt követően lőtte be a gólt. Ellenfelünk is igyekezett jó tempót diktálni, de veszélyes helyzetig nem nagyon jutottak el, az első félidőben egyszer kellett komolyabbat védenie a kapusunknak. A félidő vége előtt a 3. gólunkat is megszereztük, Tóth Dominik indította a lesgyanús helyzetben kilépő Horváth Szilárdot, aki elpöckölte a kapus mellett a labdát, ami a hálóban kötött ki.

A második játékrészre többet cseréltünk, gondolva a szombat reggeli meccsre is. Akik bejöttek is hozzátették a magukét, Markó kapufáig jutott, a második játékrészben többet tudta birtokolni a labdát az elsőhöz képest az osztrák csapat. Ezt mi kontrákkal igyekeztünk kihasználni. Ellenfelünknek is akadt veszélyes helyzete, egy megpattanó lövés után nagyot védett Gyécsek. A 85. percben aztán feltettük az i-re pontot, Harkai Dániel megindult, Tóth Dominikhez passzolt, ő egy érintőből továbbította a labdát a szélen induló Szabó Bencének, akinek a beadását Molnár Csaba valahogy a két térdével a kapuba juttatta. Több szép támadásunk is volt, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!