Túl az első felkészülési mérkőzésen.

Répcelaki SE Sport 36-Csornai SE 0:2 (0:0)

 Répcelaki SE:  Gyécsek Martin. Rácz Milán. Harkai Dániel. Tóth Dominik.Németh Gábor.  Ódor Bálint. Balikó Benjamin. Markó Marcel. Varga Tamás. Ódor Gergő.(Verasztó Barnabás.46') Horváth Szilárd.(Tóth Dávid.46')

A sportlétesítménybe érve szembeötlő a munka amit a pálya körül és a lelátón végeznek a szakemberek. A lelátóról eltűntek a székek,új ülőhelyet kap a fedett lelátó. A leszerelt székek egy része a szemben lévő ülőhelyre fogják áthelyezni. Festők pedig a lelátó fém szerkezetét újítják.  A mérkőzés közben is folytak a munkák,fél szemmel talán a mérkőzést is nézték a mesterek.                                                                                                                                                          Három új játékos került be a kezdő tizenegybe szombat délelőtt a Csorna elleni találkozón. A Vépről érkező Markó Marcel, a Beledből jött Varga Tamás és Ódor Gergő,aki Ikerváron játszott az elmúlt idényben, Több hiányzó is volt a keretben,így csupán két csere lehetősége volt Balassa Péternek.                                 A mérkőzést a vendégek kezdték támadólag,az első negyed óra vendég fölénnyel telt,de helyzeteket nem tudtak kidolgozni a Csornaiak. Aztán kijött a szorításból csapatunk,Ódor Bálint helyzetbe tudott kerülni,ám a lövésében nem volt erő,így a kapus felszedte a labdát. A vendégek előtt is adódott gólszerzési lehetőség több ízben is a nyílttá váló mérkőzésen,ám gólt egyik csapat sem tudott szerezni,így gólnélküli első félidőt követően tértek pár perces pihenőre a csapatok. A szünetben Tóth Dávid és Verasztó Barnabás készülődött bevetésre. A második játékrészt jobban kezdtük, lehetőségek alakultak ki a vendégek kapuja előtt. Egy előre ívelt labdára Tóth Dávid csapott le,majd kapusra vihette a labdát,ám a kapus letarolta a támadót,az országos kiállítás helyett csupán egy szabadrúgásssal jöhettünk,a játékvezető mosolyogva tudatta hogy a mai felkészülési mérkőzésen nem lesz kiállítás. Majd ismét hasonló helyzetben vihette Tóth Dávid a kapusra a játékszert,ám lövését a kapus hárítani tudta. Megint átvette a játék irányítását a feltámadó északi szélben a Csornai alakulat,ami a vendégeket támogatta.

66503135 1646582832139524 9019562863563374592 n

                                                                                                    Veszélyes vendég támadás az első játékrészben.           

Egy szabadrúgást óriási bravúrral a léc alól tornázta ki Gyécsek Martin. A beadásokat is magabiztosan húzta le a remekül védő kapus. Több lövést is hatástalanítani tudott,ám a félidő derekán egy gyors vendég kontrát követő jól eltalált lövést már Martin sem tudta hárítani,a ltizenhét méterről leadott lövés védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba.  0:1 A gólt követően a vendégek kerültek fölénybe több helyzetet is kialakítottak,de Gyécsek Martin védeni tudott. Aztán egy jobb oldali szöglet után a labda átkerült a hosszú oldalra,ahol az érkező támadó laposan kilőtte a rövid sarkot. 0:2 A hátralévő időben már inkább mezőnyben gyűrték egymást a felek,gól már nem esett,így a vendégek jöhettek le győztesen a pályáról. Voltak a mérkőzésen bíztató jelek,ez volt a felkészülési sorozat első mérkőzése,amin szépen helytállt az elmúlt év Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály másodikja ellen csapatunk! A hiányzókkal kiegészülő csapatunk még ütőképesebb lehet. További jó és sikeres felkészülést! Hajrá Répcelak!

66753657 1646583065472834 6288640223735709696 n

                                                                                                                          Harc a labdáért   

>>További képek>>       

Szerző: Finta László                                                        

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!