Magabiztos győzelem Csepregen

Ódor Bálint két góllal és jó játékkal rukkolt elő

Csepregi SE-Répcelaki SE 0:3 (0:2)

Répcelaki SE: Németh Gábor. Ódor Bálint..(Lónai Ákos.83’) Tóth Dominik. Németh Gábor. Harkai Dániel. Kossuth Kornél. Horváth Tamás.(Kónya József.91’) Catomió Balázs.(Rácz Milán.72’) Balogh Bence. Tóth Dávid.(Molnár Csaba.55’) De Paula Alex Gsz.: Ódor Bálint. 35’ 39’ Balogh Bence 91’

Ahogy a bajnokság elején,úgy a tavasz kezdetére is alaposan megváltozott a keret összeállítása,viszont most az őszivel ellentétben egy erős csapat áll rendelkezésére a régi új edző, Balassa Péter rendelkezésére. Balikó Benjamin és Gyécsek Martin eltiltása miatt nem játszhatott,mivel Horváth Bence a második számú kapus sérülés miatt nem tudja vállalni a játékot,így a sportegyesület sokszoros NB1-es kapusa,Németh Gábor ismét csatasorba állt. Vele és a brazil támadó Alex-el két volt első osztályú játékossal vágott neki a találkozónak a Répcelak.

Verőfényes szélcsendes focira kiváló időben kezdődött a találkozó. A mérkőzés eleje tapogatózással kezdődött,nem forogtak veszélybe a kapuk,majd átvette a játék irányítását csapatunk,látszott hogy a Alexnél jó helyen van a labda,de a többi új játékoson is látszódott hogy más szinten űzik mesterségüket mint az őszi elődeik. Az első félidő első fél órájában nem forogtak veszélyben a kapuk,a hazaiak egy jobb oldali beadását hatástalanította a védelem középen,de ez is csak egy lehetőség volt mint helyzet. csapatunk pedig inkább akkor tudott veszélyt teremteni amikor indításokkal hozták játékba a támadókat,de gólra a 35. percig várni kellett. Ekkor Steiner Márk a hazaiak középső védője vérző orral jött le a pályáról,aki nem tudott egyszerre visszamenni a küzdőtérre sérülése miatt,gyakorlatilag ezt a helyzeti előnyt használtuk ki: A bal oldalról jöhetett szabadrúgással csapatunk,a beadás a kapu elé középre szállt,ahol érkezett Ódor Bálint,aki a kapu bal oldalába fejelt. 0:1 A gólt követően támadásba maradt csapatunk,a hazaiak még magukhoz sem tértek amikor a 39.percben jött a második vendég találat. Egy ellentámadást követően Alex kapott labdát,aki felnézett majd tanári módon bokából indította Ódort Bálintot,aki a kapussal szemben higgadtan helyezte a labdát a jobb alsó sarokba. A hátralévő időben említésre méltó esemény már nem történt,így két gólos vendég vezetésről folytatták a második játékrészt a felek.

 

Csepreg Repcelak2019 03 03 2Németh Gábor visszatérése is tökéletes volt

 

Láthatólag a hazaiak nem adták fel,próbáltak nyomást gyakorolni a Répcelaki kapura. Csapatunk szórványos támadásaiból egy nagy helyzet maradt kihasználatlanul,a kapussal szemben ment el a labda a bal kapufa mellett,de a hazaiak előtt is adódott lehetőség,két ízben is lőhettek a tizenhatos környékén kapura formás támadás végén,de a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret. Három szabadrúgást is elvégezhettek a Csepregiek jó pozícióból,ám ezek is elkerülték a vendég kaput. A hajrához érve ismét magához ragadta a kezdeményezést csapatunk,a labda a hazai térfélen pattogott,majd a 91.percben egy hatalmas beadást követően a tizenhatoson belül Alex csúsztatta tovább a labdát,ahol az érkező Balogh Bence fordulatból egyből kapura lőtt,a labda pedig védhetetlenül vágódott a kapu jobb felső sarkába. 0:3 A hazaiak még szépíthettek volna egy bal oldali szabadrúgást követően,ám a kapu torkából csak a kapufát találták el,így maradt a végén a biztos három gólos Répcelaki győzelem,ami ilyen arányban is teljesen megérdemelt.

 

Csepreg Repcelak2019 03 03 1Alex remekül mutatkozott be új csapatánál

 

Alakuló csapatunk helyenként jó,és taktikus játékkal rukkolt elő, Alex labdatartásai,cselei,két gólpassza,elfejelt labdái élményszámba mentek,Ódor Bálint két gólja és a többiek hasznos játéka végül magabiztos győzelmet eredményezett. A jó kezdés jó alapja lehet a folytatásnak,elkezdődött tehát a tavaszi hadjárat,szombaton lehet folytatni a Vasvár ellen a következő csatát! A győzelemhez gratuláció, szép volt fiúk! Hajrá Répcelak!

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/49/18/18898/16/1365962.html?fbclid=IwAR3_8fb72vPlxj_am9qyT3ci11R9PCSfgbWsNJH61Ae9SnpjsgkYk4Ap8lk

További fotók: https://www.facebook.com/pg/fix1970/photos/?tab=album&album_id=1542220749242400

Szerző: Finta László

 

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!