10 sze
2017

Az első félidő jó és eredményes játéka után a második játékrész visszafogott labdabirtoklással telt

A szünetre kialakult eredmény egyben a végeredmény is lett

Répcelaki SE - ÖTE Ikervár FC 3:1 (3:1)

Répcelaki SE:  Gyécsek Martin. Németh Gábor(Csicsa) Tóth Dominik. Ambrus Tibor. Baranyai Áron. Bezdi Dominik. Harkai Dániel.(Catomió Balázs. 89’) Töreki Amand.(Németh Zoltán.87’) Tóth Dávid.(Lónai Ákos.66’) Szabó Bence. Kiss Tibor.76’) Jordán Benedek. 
Gsz.: Jordán Benedek.12’ 38’  Bezdi Dominik. 33’

A vasi kupa mérkőzést követően most hazai pályán lehetett javítani az újonc Ikervári alakulat ellen,akik az előző fordulóban magabiztosan szerezték meg első győzelmüket a Vasvár ellen  hazai pályán. Németh Gábor(Bika) három meccses eltiltását tölti,Balikó Benjamin kisebb sérülése miatt csak az U19-ben tudta vállalni a játékot,és az új játékos Németh Gábor is hiányzott,viszont Tamási Roland már  a kispadon kapott helyet a sérülését követően.

Kellemes tavaszias időben Kártyás Katalin sípjelére indult útjára a labda. hamar magához ragadta a kezdeményezést  a Répcelaki SE labdarúgó csapata,Jordán Benedek révén a bal oldalon alakultak ki lehetőségek. A fiatal támadó az első adódó helyzetével még nem élt,de a 12.percben egy remek indítást követően megverte a védőjét,majd tisztára játszotta magát,és a büntető területen belül okosan kirúgta a bal alsó sarkot. 1.0 Sajnos nem sokáig örülhetett a vezetésnek a hazai gárda,hiszen a vendégek kecsegtető távolságra a kaputól szabadrúgáshoz jutottak. a lövés megpattant a sorfalon,ami az elmozduló Gyécsek Martint  megzavarta,de visszanyúlva még menteni tudott,ám a kipattanóra csak vendég játékos érkezett,és Vass Péter a gólvonalról a kapuba segítette a játékszert. 1:1  A gól nem zavarta meg csapatunk játékát,továbbra is támadólag lépett fel,aminek meg is lett az eredménye: Harminc méterre a kaputól végezhetett el szabadrúgást a 33.percben Bezdi Dominik,akinek a lövése a bal felső sarokban kötött ki.2:1 A kapus ugyan hozzáért,de a jól eltalált lövés utat talált a kapuba,kipókhálózva a felső sarkot.  A vendégek szabadrúgásokból veszélyeztettek,de Gyécsek Martin a helyén volt.  A 38. percben egy vendég támadás elakadt a hazai térfélen, a megszerzett labdával Szabó Bence a jobb oldalon megiramodott majd laposan indította a bal oldalon felfutó Jordán Benedeket,aki faképnél hagyva a vendég védőket,a büntető területre érve laposan a jobb alsó sarokba gurított. 3:1 A hátralévő percek hazai támadásokkal teltek,de gól már nem született,így egy jól sikerült első félidő után a biztos vezetés tudatában térhetett pihenőre csapatunk.

RepcelakIkervar2Gyécsek Martin húz le egy vendég beadást

A hazai szurkolók a második játékrészre közönségszórakoztató játékot és hazai gólokat vizionáltak,de sajnos nem így történt. A második félidőről nehéz lenne hosszan írni,hiszen nem sok minden történt a pályán. A Répcelak visszavett az iramból,őrizte az előnyt,a vendégek pedig mintha nem akarnának több gólt kapni teljesen visszaálltak a kapujuk elé,és várták a megváltó hármas sípszót.  Egy szöglet utáni érintés nélküli kapufa és egy Kiss Tibi helyzet írható a hazai csapat neve mellé. A mai mérkőzésen a csapat elszalasztott egy nagy gólarányú győzelmet,a játékosok megelégedtek a két gólos győzelemmel,persze ezért is három pont jár,de a szurkolók nézőpontját is figyelembe kell venni,hiszen egy jó második félidő után ma hangos ünneplés közben vonulhatott volna a Répcelaki csapat az öltözőbe,így maradt a hazai kötelező letudva kezdetű mondat. Gyerekek,ebben a meccsben sokkal több volt,a vad már vérzett a szünetben,nem voltunk ragadozók,nem csaptunk le az áldozatra,hagytuk hogy szép lassan elvérezzen. Egy hét múlva a ma pontokat hullajtó Körmend lesz az ellenfél,és vendégként kell  helytállni a nyáron komoly átalakuláson átment piros-fekete gárda ellen. A győzelemhez természetesen jár a gratuláció! Hajrá Répcelak! 

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/18/16979/4/1255364.html

További fotók: https://www.facebook.com/pg/fix1970/photos/?tab=album&album_id=1144010955730050

Szerző: Finta László

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!