26
2017

Helytállt NBIII-as ellenfelével szemben a Répcelaki SE labdarúgó csapata

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Répcelaki SE - Pápai Perutz FC 0:1 (0:1)

Répcelaki SE: Gyécsek Martin. Tamási Roland. Németh Zoltán. Tóth Dominik. Ambrus Tibor. Szabó Bence. Balikó Benjamin. Németh Gábor(Bika) Harkai Dániel. Jordán Benedek. Tóth Dávid
Csere: Kossuth Kornél 38’ Catomió Balázs. 46’ Németh Gábor(csicsa) 46’ Szabó Márton 55’ Lékai Csongor 75’


Több hiányzóval vágott neki a felkészülési mérkőzésnek csapatunk: Lónai Ákos,Kiss Tibor,Berényi Ákos, Baranyai Áron és Balogh Tamás nem állt rendelkezésére Tóth Zsoltnak. Balogh Tamás sérülése súlyosnak tűnik,hosszabb időre kidőlt ismét a sorból. A többiek kisebb sérülések miatt vagy más okból voltak távol a találkozótól.

A mérkőzést a vendégek kezdték jobban,mezőnyfölényben játszottak. A 10.percben egy formás támadás után a jobbról kapu elé beadott labdát közelről laposan helyezte a hálóba a Pápaiak támadója. Ahogy telt az idő úgy vált kiegyenlítetté a mérkőzés,többször eljutott a vendégek kapujáig csapatunk. Egy kiharcolt szabadrúgást követően a kapus kezéből a bal kapufáról pattant szögletre a labda. Csapatunk lelkesen játszott,próbálta betartani Tóth Zsolt utasításait,Letámadásokkal,labdaszerzéssel próbálta megállítani a vendégek próbálkozásait. Az NBIII-as csapat előtt adódott ugyan gólszerzési lehetőség az első játékrészben,de ritkán kerültek helyzetbe,csapatunk jól szűrte a Pápai támadásokat,így egy gólos vendég vezetéssel fordultak a felek a második játékrészre.

A második félidő 10.percében már négy mezőnyjátékost cserélt Tóth Zsolt, gyakorlatilag a védelem összetétele teljesen megváltozott,míg a vendégek sokáig egy cserével játszottak a második félidőben,nekik közelebb van a bajnoki idény,így élesben próbálta ki csapatát a Pápaiak vezetőedzője. Ebben a játékrészben is adódott gólszerzési lehetőség a vendégeknél,több ízben is remekül védett Gyécsek Martin,vagy a Pápai támadók rúgták az égbe a labdát kecsegtető helyzetben. Viszont a játék képe alapján nem volt osztálykülönbség a két csapat között,csupán egy jobb csapat vezetett egy góllal,de a mezőnyben egyenlő felek küzdelmét láthatta a szép számbn kilátogató szurkolótábor. Lékai Csongor személyében az U16-19-es csapat kapusa állt be a kapuba a 75. percben,aki meghálálta edzője bizalmát,hiszen két ízben is magabiztosan hárított veszélyes szituációban. A mérkőzés vége felé egy formás hazai támadás ment végig a pályán a jobb oldalon,aminek a végén jó helyzetben Szabó Bence lőhetett kapura,de a labda a jobb kapufa tövéről vágódott ki a mezőnybe. Nem sokkal később a játékvezető véget vetett a mérkőzésnek.

Repcelak Papa2Németh Gábor szabadrúgása után a hálóőr kapufára tolja a labdát


A mai mérkőzésen helyt állt csapatunk az NBIII nyugati csoport újoncával szemben,ahol a vendégek előtt több helyzet adódott,de csapatunk is kétszer eltalálta a kapufát,és kis szerencsével akár döntetlent eredmény is születhetett volna. Jobb csapattól kapott ki csapatunk,de osztálykülönbség nem volt a két csapat között a mai találkozón. Szombaton Vépen mini tornával folytatja a felkészülést a Répcelaki SE labdarúgó csapata.

További fotók: https://www.facebook.com/fix1970/photos/?tab=album&album_id=1117164025081410

Szerző: Finta László

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!