15
2017

A múlt héten két mérkőzésen négy pontot gyűjtöttek utánpótlás csapataink

A hazaiak büntetőjén rajta volt a kapus, de a lövés jól megvolt helyezve

Összefoglaló az utánpótlás labdarúgók elmúlt hetéről.


U19. Megyei I. Bajnoki mérkőzés,  Vasi Opusz-Nádasd KSE-Répcelaki SE 2:2 (1:0)
Répcelaki SE:  Lékai Csongor. Slezák Bendegúz. Németh Gábor. Szabó Márton. Tóth Dávid. Seregély Gábor. Tengelits Patrik.(Nagy Richárd.46’) Rajos Dominik. László Dániel. Szakács Dániel.(Rajos Bálint.81’) Verasztó Barnabás.   
Gsz.: Németh Gábor 52’    Tóth Dávid 71’

Vasárnap délután a középmezőnyhöz tartozó Nádasdra látogatott utánpótlás csapatunk. A felnőttek bő kerete lehetővé tette,hogy két játékos is az U19-et erősítse. Németh Gábor(Csicsa) és Tóth Dávid jelenlétével és játékával támogatta fiataljainkat. Új kapusa van az utánpótlás csapatunknak,Lékai Csongor Jákfáról érkezett,aki az U16-ban is védeni fog,sok sikert a fiatal hálóőrnek. A hazaiak kemény,durva belemenésektől sem visszariadó játéka közepette a 26.percben Rejtli Kornél góljával megszerezték a vezetést. 1:0 A nézők hergelték a nádasdiakat bekiabálásaikkal,a játékvezető hölgyet szidták elég alpári módon. A túlfűtött hangulatban aztán egy durva szabálytalanságot követően Kártyás Katalin lapot húzott,aminek a színe piros volt,így emberelőnybe került csapatunk. Az első játékrész már nem hozott több gólt és kiállítást,így a második játékrészre maradt a döntés. A szünetet követően támadólag lépett fel csapatunk,a jobb oldalon Verasztó Barnabás,középen pedig Tóth Dávid igyekezett rést találni a hazai védelemben. Az 50.percben szabadrúgáshoz jutott kecsegtető helyzetben csapatunk,a labda mögé Németh Gábor állt,lövését a hazaiak kapusa a jobb sarokból ütötte ki szögletre,a beadás után ismét Németh Gábort találta meg a labda,aki fejjel megcsúsztatta a játékszert,ami aztán a bal alsó sarokba vágódott. 1:1 A gólt követően az egyik hazai játékos apja ordítva szidta gyakorlatilag alaptalanul a játékvezetőt. Ezt percekig elviselte a spori,de amikor már a férfi fülnek is sértő,megbotránkoztató szidalmak hagyták el emberünk száját,a játékvezető félbeszakította a mérkőzést,és arra kérte a rendezőket,hogy kísérjék ki a létesítményből.

NadasdRepcelakU19 2017 1Kártyás Katalin játékvezető fegyelmezi a magáról megfeledkezett "szurkolót"


Percekig állt a játék,majd szitkok közepette szép lassan kiballagott az „úri” ember a kerítésen kívülre,ahol aztán folytatta ott,ahol bent abbahagyta. A 71.percben Tóth Dávid szép egyéni teljesítménye után a kapusra vihette a labdát, majd laposan a kapuba gurított. 1:2 Sajnos nem sokáig örülhetett vezetésének csapatunk,hisz egy rossz szerelési kísérlet után a játékvezető a büntető pontra mutatott,a megítélt tizenegyest Szabó Ádám érvényesítette,de Lékai Csongor rajta volt a lövésen,nem sokon múlott a bravúr. A hajrában ismét villant a piros lap a hazai oldalon,egy szabálytalanságot követő ütés után Joó Dominik mehetett idő előtt zuhanyozni. A mérkőzés utolsó perceiben felváltva forogtak veszélyben a kapuk,egy ízben Lékai Csongor nagyot védett,de a hazai kapu előtt adódó helyzetek is kimaradtak,így a végén osztoztak a pontokon a felek. Egy paprikás,kemény és durva belemenésekkel tarkított mérkőzés után igazságosnak mondható döntetlen született,így a múlt heti győzelmet követően most vendégként szerzett pontot csapatunk,amihez gratuláció a csapatnak!

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15193/27/1229905.html

További fotók: https://www.facebook.com/pg/fix1970/photos/?tab=album&album_id=1065988093532337


U14. Sárvári csoport, Rábapatyi SK-Répcelaki SE 0:5 (0:0)
Répcelaki SE: Németh Máté. Szabó Balázs. Bognár Bence. Purt Kevin. Németh Balázs. Csontár Péter. Varga Bence.(Turai Márton. 36’) Kovács Gábor. Kocsis Ádám.
Gsz.: Kovács Gábor. 44’ 50’ 55’ 65’  Németh Balázs 47’  
                                 
A tavaszi szezonban még pontot sem hullajtó utánpótlás csapatunk esélyesként lépett pályára Rábapatyon. Az első játékrészben még kimaradtak a lehetőségek,a hazaiak jól tartották magukat,aztán a második félidőben Kovács Gábor vezérletével megszerezték a győzelmet és az ezzel járó három bajnoki pontot. Így sorozatban hetedik győzelmét söpörhette be utánpótlás csapatunk. Kovács Gábor négy góljával ismét kiemelkedőt nyújtott,de a többieknek is jár az elismerés. Mivel a Sárvár kikapott,viszont a következő találkozó Sárváron lesz,ahol eldőlhet a második hely sorsa,utána pedig hazai pályán fogadja a Celldömölköt,végül pedig Ikervárra látogat el utánpótlás csapatunk ahol győzelmi esélyekkel fog pályára lépni. További sok sikert,és minél fényesebb érmet kívánunk az U14-es csapatunknak!  

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/18/15300/13/1232193.html                                  

Az U16-os csapat hétfőn játszik 17-kor hazai pályán fogadja a Celldömölk gárdáját.

Szerző: Finta László

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!