Duplameccses hétvége a Répce Sportcsarnokban

A dobogóesélyes bősárkányi csapatot fogadtuk szombat délután a Répce Sportcsarnokban, majd serdülőink Sárvárral csaptak össze. Turai László, szakosztályvezetőnk értékelte a mérkőzéseket.

„Sajnos a meccs elején „elaludtunk”, így hamar 6:2-nél találtuk magunkat. Védekezésben és támadásban is nagyon pontatlanok voltunk, ziccereket hagytunk ki és a megítélt heteseket sem sikerült gólra váltani, így az ellenfél a megszerzett kezdeti vezetést növelve a félidőre 6-gólos előnyre tett szert.

A második játékrészben egy sokkal határozottabb Répcelak lépett pályára: védéshatékonyságunk feljavult és ezáltal a kapusteljesítmény is. A támadásban is sikerült a helyzeteket értékesíteni, s így egy szoros meccsé tenni a találkozót. Egyenlítettünk, majd sokáig fej-fej mellett haladtunk, ám sajnos a véghajrában Bősárkány feljavult és három góllal többel zárt: Répcelaki SE – KSE Bősárkány 20:23 (9:15). Elismerés illeti a csapatot, hogy egy jó erőkből álló, élmezőnybeli gárda ellen ilyen mérkőzést tudott játszani, mert a játékkép alapján látszik, hogy sok potenciál van még bennünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve

Felnőtteink következő mérkőzésünkön 02.27-én, szombat délután a hozzánk hasonlóan a középmezőnyben szereplő Lipóttal találkoznak majd idegenben.

Szombat este serdülő csapatunkhoz Sárvárról érkezett ellenfél. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de szerettük volna azokat a játékelemeket gyakorolni, amiket az edzéseken, hogy a következő meccseken még hatékonyabban tudjunk működni.

Javulás volt látható a csapat teljesítményében: sokkal gyorsabb, pontosabb volt a játék, mindenkit dicséret illet. Amire még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, az a védekezés és az abból való lerohanások. Répcelaki SE - Sárvári Kinizsi SE 21:29 (8:14)

Ezalkalommal bemutatkozott a serdülő csapatban a 2005-ös születésű Göndöcs Antónia, aki a felnőtt csapatunk keretének is tagja. Kiss Attila közel fél éve foglalkozik vele, ami alatt Antónia nagyon szépen fejlődött. Trénerünk az U14-es, a serdülő és felnőtt csaptokban szereplő kapusok felkészülését is segíti, emellett mezőnyjátékosoknak is tart célzott, egyéni képzéseket is. Köszönjük munkáját!

A serdülő mérkőzés jegyzőkönyve

Vasárnap koradélután a bajnokság folytatásában Komárom csapatát fogadjuk majd.”

DSC 0300

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!