Újra hevesebben dobban a kézilabdás szív

 
Hosszabb kihagyás után újra érezhetik kézilabdásaink, hogy miért is dolgoznak nap nap után... ismét meccsen bizonyíthatnak serdülő és felnőtt csapataink.

Pénteken Mosonszolnokra utazott serdülő csapatunk, ahol a lébényi koroszályukbeliekkel játszhattak. A kimaradt időszak után nagy örömmel várták az alkalmat Kronekkkerné Maráczi Anita tanítványai.

"Október óta nem volt meccsünk, így nagy élmény volt pályára lépniük a lányoknak. Az edzésszám a köztes időszakban sem csökkent és úgy érzem, sikerült a játékosokat lendületben tartani. Ezt az alkalmat kimondottan gyakorlásnak szántuk: a Lébény a mezőny élén áll, így az eredményt nem is igazán figyeltük. 4x15 perces játékidőt határoztunk meg és sokat forgattam a csapatot, hogy minél többféle összeállítást ki tudjak próbálni és jól ráláthassunk az erősségeinkre és a fejlesztésre szoruló pontokra, hogy milyen helyzeteket kell még gyakorolnunk.  Többször játszottunk a felnőtteink ellen, amikor egymás után következő edzéseink voltak, de most is jól látszott, hogy az igazi meccsrutin vissza kell még, hogy jöjjön: a fókusz, hogy a mérkőzések adta izgalom az, amiért az edzésmunka során odateszik magukat." - mondta el a tréner.

Amennyiben a vírushelyzet is megengedi a serdülő bajnokság február második hétvégéjén folytatódik, a szakosztályvezetés terve addig a korábbi időszak elmaradt mérkőzéseinek lejátszása.

A felnőtt csapat részére 01.12-ére szerveztek közös edzést Hegykővel. A javában fiatalokból álló gárdát néhány rutinos játékos színezi, így kiváló gyakorlópartnerek lesznek majd a vasárnapi meccshez.

"A hét utolsó napján 18 órakor kezdődő - szurkolók által sajnos nem látogatható - mérkőzésünkön Szany együttesét fogadjuk.  A dobogóesélyes csapat ellen pályára lépni igazi kihívás, nagyon várjuk az összecsapást.
" - mondta el Turai László szakosztályvezető.
 
Az érvényben lévő rendelkezések okán a meccsek továbbra is zártkapusak, ám a hazai alkalmakat természetesen szeretnénk a szurkolók számára az interneten közvetíteni - ennek linkjét a szakosztály Facebook oldalán tesszük majd közzé.

Fotóalbum a felnőtt csapat edzéséről

💙 Hajrá Répcelak! 💙

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!