Új tréner a felnőtt női kézilabdacsapat élén

Kézilabda hírek Répcelaki SE Találatok: 891

Ahogy arról korábban már több helyen is beszámoltunk, a 2018-19-es szezon befejezését követően leköszönt a Répcelaki SE felnőtt női kézilabdacsapatának edzője, Kronekkerné Maráczi Anita, ma pedig hivatalosan is bejelenthetjük, ki veszi át a népszerű és nem mellesleg eredményes együttes irányítását.

A Répcelaki Sportegyesület egyik legnépszerűbb csapata, azaz a már említett felnőtt női kézilabdások eredményesen, a 4. pozícióban zárták az előző idényt a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban (megyénkben sajnos hosszú évek óta nincsen ilyen jellegű versenyzési lehetőség), Anita azonban már korábban jelezte, a jövőben szeretne csak az utánpótlásban végzett – szintén eredményes – munkájára koncentrálni, így ifj. Turai László szakosztályvezető új trénert keresett a felnőtt gárda élére. A folyamat nem tartott sok ideig, és „belülről” sikerült megoldást találni, ugyanis Kiss Attilát, az U14-es csapat edzőjét - aki pár mérkőzés erejéig már Anitát is helyettesítette a felnőtteknél - nevezték ki a pozícióra (az ő munkáját kvázi másodedzői szerepkörben ifj. Turai és Kornekkerné Anita is segíteni fogja), így hamarosan már vele kezdheti meg a felkészülést a felnőtt különítmény a 2019-20-as bajnokságra.

 

KissAttila1

Attila egyáltalán nem ismeretlen a répcelaki sportbarátok előtt, ugyanis az 1972-es születésű, egykori sportoló, jelenlegi tréner korábban játékosként is megfordult az akkor még létező felnőtt férfi együttesünkben, de kézilabdázott például Fertődön, Kapuváron, Dorogon, Hegykőn és Győrben is. A Kapuvár környékén, konkrétan Öntésmajorban élő Attila pár évvel ezelőtt, ifj. Turai László kérésére csatlakozott a Répcelaki SE utánpótlásával foglakozó edzőkhöz, és hamar kiderült, a C licenccel rendelkező, kifejezetten lelkes, szenvedélyes szakember személyében értékes, és mind a szülök, mind a gyerekek között gyorsan népszerűvé váló, kreatív és modern szemléletű trénerrel gazdagodtunk.

Attila - aki elárulta, hogy csendben, a háttérben szeret dolgozni, és nem szereti, ha úgymond kirakatba kerül - célkitűzései világosak és egyértelműek: csapatának tagjai örömmel lépjenek pályára, ez tükröződjön a játékban, illetve gyors, dinamikus kézilabdával szeretné kiszolgálni a népes szurkolótábort, valamint nem titkolt vágya, hogy a jövőben NBII-es együttese is legyen városunknak!

Korábbi cikkek Kiss Attiláról:

2012.: Kapuvár környékén egyszer volt, hol nem volt

2015.: Kiss Attila Kapuváron a pálya mellett, Győrben pedig a pályán hódol a szenvedélyének