Küzdősport Gála felvezető: A Kyokushin Karate története

Már csak bő egy nap, és egymásnak feszülnek a harcosok az I. Répcelaki Küzdősport Gálán. A Répce Sportcsarnokban felállított szorítót többek között a Répcelaki Rakurai Karate Egyesület versenyzői is birtokba veszik, így eljött az idő, hogy röviden bemutassuk az általuk képviselt Kyokushin szakágat.

Bővebben ...

Karate: Sikerek a Svájci Openen

Egy nyertes pályázatnak köszönhetően idén májusban is élményekkel teli útra indult csapatunk: a Luzerni-tó partján, a Svájci Openen 9 versenyzőnk lépett tatamira.

Bővebben ...

Fényes sikerek, felejthetetlen élmények a festői szépségű Svájcban

2017.05.04-08. Répcelaki Rakurai Karate Egyesület – Fényes sikerek, felejthetetlen élmények a festői szépségű Svájcban

Tavalyi évben is felejthetetlen élményekkel gazdagodott az a 6 karatéka, akik egy sikeres pályázat segítségével kijuthattak a festői szépségű Svájcba, hogy részt vegyenek a Svájci Openen, ahol 15 ország 350 versenyzője mérte össze tudását. Mivel szerettük volna még több tehetséges  versenyzőnknek megadni az utazás és a színvonalas versenyen való részvétel élményét, idén mertünk nagyobbat álmodni, s mivel újra sikerült nyerni egy pályázaton, így már 9 versenyzőt vihettünk magunkkal. A gyerekek nagyon várták az utazást, plusz edzésekkel fokoztuk a felkészüléshez az edzésmunkát, melyeket lelkesen teljesítettek.

Eredményeink formagyakorlatban: Bogdán Brúnó IV., Bognár Léna III.; míg küzdelemben Kovács Gergő III., Szabó Balázs III., Bernáth Evelin III., Bognár Léna I. és egyben ő kapta a verseny legtechnikásabb női versenyzője megtisztelő címet.

Kimondottan jó verseny volt, ahol szépen megmutatkozott a gyerekek által vállalt plusz edzésmunka, az erős felkészülés és összességében a szép ívet mutató fejlődésük; az itt szerzett tapasztalatok  kiváló alapot adnak majd a további munkához. A versenyélmények mellett úgy gondolom, maga az utazás és az azt színesítő kirándulások, az égig érő havas hegycsúcsok és patinás városok is igazi élményt nyújtottak számukra, kicsit megmutatták nekik a világunk további szegleteit.

Bővebben ...

Támogatóink

Répcelaki Rakurai

A Répcelaki Rakurai 2010 óta működik.

  • Répcelaki Rakurai Karate Egyesület
  • +36 20 956 1884
  • rakurai.dojo.repcelak[kukac]gmail.com
  • 9653 Répcelak, Jókai u. 33.
  • 18893531-1-18.

Karate edzések

  • HÉTFŐ 17:30 - 19:00
  • SZERDA 17:30 - 19:00
  • PÉNTEK 17:30 - 19:00
  • VASÁRNAP futóedzés - opcionális

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!