Parázs mérkőzések, remek hangulat az I. Répcelaki Küzdősport Gálán

Szombaton egy merőben új kezdeményezésnek, az I. Répcelaki Küzdősport Gálának adott otthont a Répce Sportcsarnok.

A nagyszabású, a délelőtti, nyilvános mérlegeléssel együtt az egész napot átölelő esemény során a Répcelaki Rakurai Karate Egyesületnek köszönhetően helyi szinten már ismert kyokushin karate mellett K1, MMA (kevert harcművészetek), valamint amatőr ökölvívás szerepelt a palettán. A sportcsarnok nagytermében felállított, kifejezetten látványos szorítóban egy úgynevezett ültető, és 4 fő blokk során nem kevesebb, mint 21 párharcra került sor. Az összecsapások annak ellenére is szórakoztató, parázs küzdelmekkel lepték meg a nézőket, hogy a találkozók többsége – az esemény elnevezéséhez hűen – első sorban gála jelleggel kerültek megrendezésre.

K1-ben, egészen konkrétan 51 kilogrammban egy ifjúsági Magyar-bajnoki címmérkőzést is megtekinthetett a publikum, a Radics Béla (Budapest) vs. Pásztor László (Szigetvár) csata végén pedig előbbi sportoló kezét emelték a magasba (technikai KO).

Az eseményt megtisztelte jelenlétével a városvezetők (Szabó József polgármester, Varga Sándor alpolgármester) mellett minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívója, a korábbi WBO félnehézsúlyú-, majd WBC cirkálósúlyú világelső, az amatőrök között világ-, illetve Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes Erdei „Madár” Zsolt is.

 

KuzdosportGalaRing2

Az esemény tető alá hozásában a Répce Sportcsarnok stábjához csatlakozott Őze-Guth Szilvia koordinátor és férje, Őze Balázs, Shihan Dr. Bogdán Olivér (Rakurai Karate Egyesület), Varsányi Áron, a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület vezetője, az elismert speaker, Takács Péter „Deze”, és a Zalaegerszeg MMA Team is.

Az esemény támogatásáért, segítéséért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Nagy Zsoltnak (Répce Sportcsarnok Büfé), Bódis Tamásnak (Sport36), a West Hungary Sport Guardnak, a Premium Fight Shopnak, a szombathelyi NutriFit Shopnak, a Rakurai Karate Egyesülesület tagjainak, Szabó József polgármesternek, Varga Sándor alpolgármesternek, Varga Péternek, a Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtárnak, valamint Rudi Attilának és Rudi Máténak.

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 4 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!