Látogatói igényfelmérés a Répce Sportcsarnokban

Lassan érkeznek a hírek, hogyan áll vissza óvatosan az élet a megszokott kerékvágásba a környező országokban.

Talán távolinak tűnik az örömteli érzés, amit egy közösen átszurkolt foci-, kézi-, teke-, kosár vagy futsalmeccsen átéltünk; a kitörő ujjongás hangjai kedvenc csapatunk (netán saját gyermekünk) egy-egy sikeres megmozdulását követően… Már-már felsejlik bennünk, hogy nincs talán olyan messze, hogy újra együtt csevegjünk egy szülőtársunkkal egy hűs ital mellett a fiúnk / lányunk edzésének a végét várva a Sportcsarnok aulájában; hogy közösen hajtsunk a srácokkal egy örömteli esti teremfocin, vállvetve nyomjunk le egy órát a csajokkal egy erősítő edzésen, hogy újra a futópadra állhassunk vagy hogy megfeszüljenek az izmaink a konditeremben. Még ott él bennünk a remény, hogy futja majd a nyárból és igenis lesz közös edzőtábor a csapattal!

Nemsokára újra élőben csenghet kedvenc trénerünk hangja, magunkon érezhetjük edzőtársaink lelkesítő energiáit és láthatjuk gyermekünk örömét, ahogy feltárul a fagyishűtő ajtaja és kézbe kerül a vágyott és megérdemelt jégkrém.

Még nem tudjuk, mikor lesz, hogy újra megnyithatjuk a Répce Sportcsarnokot, de a háttérben azon dolgozunk, hogy minél szebb környezetben, ha úgy tetszik megújulva – s még ha eleinte bizonyos közös szabályokat betartva is -, de a legnagyobb biztonságban fogadhassuk a hozzánk érkezőket.

Játsszunk hát el a gondolattal, hogy újra feltárul létesítményünk fotocellás ajtaja, s képzeljük el, mi lenne az a sportesemény – legyen az teljesen újdonság vagy egy korábban nagy örömet okozott program, amire szívesen emlékezünk -, amire a legszívesebben ellátogatnánk vagy amin lelkesen vennénk részt.

Válaszolják meg néhány percben kérdéseinket, osszák meg velünk saját ötleteiket és ajánlják a kitöltést ismerőseiknek is, hogy minél pontosabb képet kaphassunk közösségünk igényeiről! Köszönjük közreműködésüket! Hisszük, hogy a Répce Sportcsarnokban mihamarabb újra pezseg majd az élet!

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, hogy minél előbb újra zenghessen falaink között a Hajrá Répcelak!

 

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!