Otthonukban is segítik játékosaik fejlődését a Répcelaki SE edzői

Legnagyobb sajnálatunkra számtalan meccsről maradtunk le a március óta eltelt időszakban – mindannyian: sportolók, szurkolók rosszul éljük meg ezt a helyzetet, de nem tehetünk mást, mint elfogadjuk ezt; sportvezetőink pedig már előre tekintenek.

 
Edzőink azóta is folyamatosan együtt dolgoznak a csapataikkal, zárt közösségi csoportjaikban hétről hétre feladatokkal látják el gárdáikat; irányítják, ösztönzik és számon is kérik a játékosokat. Pontos edzésprogramot adnak meg, melyekhez több esetben akár maguk készítenek videókat a pontos végrehajtás miatt vagy adnak közre az interneten fellelhető mozgásmódokat, így színesítik a palettát.

Nincsen a trénereknek egyszerű dolguk a feje tetejére állt világban, a gyerekeket is sok esetben leterheli az online tanulás és bár bizonyára hiányzik nekik a megszokott mozgásadag, de egy csapatsport iránt elköteleződött játékos talán nehezebben áll neki otthon egyedül mozogni, pláne megszabott feladatokat követve.

Éppen ezért edzőink nagy hangsúlyt fektetnek a közösségi erő megtartására, olykor videókonferencián hozzák össze a csapattagokat ill. folyamatosan kommunikálnak velük és kérik őket, hogy VIDEÓKON MUTASSÁK BE az elvégzett edzésmunkát egymást is motiválva.

A legnehezebben talán az egészen kicsik élik meg az egymástól való távollétet, a megszokott életükből való kizökkenést. Felhívásunkra több csapat elkészítette összetartozásukat kifejezendő karanténban készült csoportképét: U7-es kis focistáink pl. egy-egy rajzzal fejezték ki, hogy mennyire hiányzik nekik a foci, az edzés a társaikkal és persze Roli bácsi. Kronekkerné Maráczi Anita növendékei közösen alkották meg a mondatot, mellyel csapatuk egységét megmutatják nekünk. Fogadják sok szeretettel az elkészült  MOSOLYALBUMOKAT.

Bízunk benne, hogy a helyzet javul majd és lesz lehetőség a nyár folyamán edzőtáborokat tartani, s augusztusban a korábbi évek gyakorlata szerint újult lendülettel, minél kevesebb lemorzsolódással vághatunk bele a szezont megelőző felkészülésbe, a biztos erőnlét megalapozásába, felfrissítve a korábbi ismereteket.
 
edzesterv

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!