Fuss fesztivál hangulatban! - Hagyományteremtő futóverseny június 13-án

Répcelaki SE Hírei Répcelaki SE Találatok: 486

2020. június 13-án, szombaton - hagyományt teremtő jelleggel – a Répcelaki SE szervezésében megrendezésre kerül az I. RÉPCE RUNNING FUTÓFESZTIVÁL.

Különböző távokon (900 m, 6 km, 11 km, félmaraton/ félmaraton váltó), valamennyi korosztály részére szervezünk versenyszámokat.

A Futófesztivál a 3 napos Répcelaki Fesztivál keretében, szombat délelőtt kap helyet, így Fesztivál hangulatban teljesítheti mindenki a futó versenyszámokat, miközben a verseny végeztével élvezheti a Répcelaki Fesztivál színes programjait.

Négy lelkes, amatőr futást kedvelő répcelaki ötlete nagyszerű táptalajra talált Répcelak Város Képviselő Testülete és a Répcelaki SE vezetése körében.  Innét kezdve nem volt megállás és a 9 fős Szervezői Csapatunk munkájának köszönhetően 2020. február 16-án elkezdődött a nevezés!

Répcelak város és a környéken élők összefogásával, önkéntesekkel, egyesületekkel és a gazdasági szereplők lehetőségeikhez mért hozzájárulásával családias, nagyon jó hangulatú versenyt szeretnénk szervezni.

Terveink szerint a Futófesztivál Répcelak város és környékének legnagyobb tömeget megmozgató sportrendezvénye lesz.
Célunk, hogy a térség valamennyi gazdasági szereplőinek megjelenést tudjunk biztosítani a rendezvényen, aki szeretne részese lenni a Futófesztiválnak.
Számunkra fontos, hogy Mindenki lehetőségeihez mérten megtalálhassa a számára legkedvezőbb megjelenési formát, hogy vállalkozását az I. RÉPCE RUNNING FUTÓFESZTIVÁL révén is tovább népszerűsítse és részese lehessen ennek a nagyszerű napnak.

Facebook icon1Facebook oldalunk

Nevezési felület: http://pannonsportksze.hu/index.php/nevezesek

 

RRF3

 

RRF2