Tisztújító közgyűlést tartott a Répcelaki SE

Január 22-én 18 órakor tartotta éves, ezúttal tisztújítással is egybekötött közgyűlését a Répcelaki Sportegyesület.

A Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtár Színháztermében sorra kerülő eseményen 44 szavazásra jogosult sportegyesületi tag vett részt. A nyitó napirendi pontok során Németh Gábor ügyvezető elnök beszámolt az elnökség elmúlt 4 éves munkájáról.

A jelenlegi vezetőség 2015-ben nagyon rossz anyagi helyzetben volt kénytelen átvenni a sportegyesületet, ugyanis az adósság mértéke meghaladta a 20 millió forintot, így az elmúlt évek egyik legfőbb feladata a pénzügyi helyzet stabilizálása volt, amit a 4 éves ciklus során nem csak végrehajtott az elnökség, de pályázatok segítségével több téren is sikerült fejlesztéseket végrehajtani: többek között teljesen megújult a sporttelepen található öltözőkomplexum, az önkormányzattal közös projektkeretében felépült a Répce Sportcsarnok, rekortán borítású futópálya készült az általános iskola udvarára, illetve ma már saját buszok is rendelkezésre állnak a sportolók szállításához, valamint megnyitotta kapuit a sportszálló is.

A beszámolókat követően a tisztújítás következett. Az ügyvezető-, illetve a társadalmi elnöki posztokra csak a tisztségeket eddig betöltő Németh Gábor és Molnár Árpád volt jelölve, így az ő megválasztásuk gyakorlatilag csak formaságnak számított, az 5 elnökségi tagsági posztra azonban 7 jelentkező is volt. A tagok végül Dr. Bogdán Olivérnek, Nagy Lászlónak, Gallen Ervinnek (ők az elmúlt 4 évben is tagjai voltak a vezetőségnek), Szilágyi Zoltánnak és Patkó Ernőnek szavaztak bizalmat.

 

Kozgyules2019 01 22 2

A közgyűlés végén Szabó József, Répcelak polgármestere is felszólalt. A város első embere megköszönte az elnökség elmúlt években folytatott munkáját, és röviden beszélt a következő időszak feladatairól, melyek között az egyik legfontosabb lesz a stabil működés fenntartása, valamint a sportszakmai vonal erősítése.

 

Letöthető dokumentumok:

pdf2Sportszakmai beszámoló

 

pdf2Számvizsgáló bizottsági jelentés

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!