02 aug
2017

Nyáron is pezseg az élet a Répce Sportcsarnokban!

Nyáron is pezseg az élet a Répce Sportcsarnokban!

Júliusban nálunk táborozott a helyi utánpótlás kézilabdacsapat, s vendégeink voltak az utánpótlás labdarúgótábor kis sportolói is. Megkezdődtek a tömegsport edzései: zajlik már a karate, kettlebell, jóga és a kötélugrás. A konditeremben is egymást váltják a lelkes sportolók. 

Júliusban több edzőmérkőzéssel is megörvendeztette lelkes támogatóit a Répcelaki SE kosárlabda csapata – csütörtök esténként igazi meccshangulat uralkodott a csarnokban. Már alig várjuk, hogy újabbak kövessék!

Sportcsarnokuk felújítása miatt a felkészülési időszakukban már egy hónapja nálunk folyatja edzéseit az NB 2-es büki kézilabdacsapat, valamint augusztustól mindennapos vendégünk a szombathelyi HALADÁS NB1/B-s Kézilabda Klub, akik szeptemberben bajnoki meccset játszanak majd falaink között; s az is lehet, hogy addig még további edzőmeccsnek is örülhetünk.

Augusztus második hetétől a helyi kézilabda felnőtt- és utánpótlás csapataink is megkezdik felkészülésüket, hogy szeptembertől már bajnoki meccseiken együtt szurkolhassunk nekik.

PROGRAMOK 08Ha augusztus, akkor csillaghullás! A legintenzívebb időszak a hónap végén 10-15-e között várható. Csodáljuk meg ezt az égi jelenséget együtt a családdal a Sportcsarnok előtt berendezésre kerülő pihenőtéren! Váljon valóra minden kívánságunk! Örömmel várjuk a sportos életet élőket vagy magukat kipróbálni vágyókat a 08.12-én megrendezésre kerülő éjszakai futáson!

Tervezetten augusztus 15-től nyit már a sokak által várt büfé, amely egészséges kínálatot nyújtva hétközben délután és esténként, valamint rendezvények alkalmával látja majd vendégül a csarnok látogatóit.

Augusztus 3. hetében saját rendezésű „Kincses erdő alkotótábor”-ba invitáljuk a helyi 6-10 éves korosztályt, amely a hagyomány, a mozgás és a mesék világában mozogva nyújt értékes napközbeni időtöltést a gyerekeknek. Van még néhány szabad helyünk!

A nyár végétől szokott heti menetrendje szerint megkezdődnek az aerobik edzések is, míg az iskolakezdéssel a Ritmikus Sportgimnaszika tréningek és a Jóga foglalkozások Zita nénivel.

09.01-jén kerül megrendezésre a Hypo-Mosonmagyaróvár kézilabda felkészülési találkozó, melyen két igazán motivált együttes csap majd össze! Jegyek korlátozott számban még kaphatóak!

Szeptembertől koradélutánonként az előző NB1-es Futsal bajnokság 6. helyezettje, a Swietelsky-Haladás VSE Futsal csapata rúgja majd nálunk a bőrt.

Programjainkról további infomációkat kaphatnak a Répce Sportcsarnokban vagy folyamatosan frissülő Facebook oldalunkon: www.facebook.com/sportcsarnok.repcelak


Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!