29
2017

Szombattól megnyitja kapuit a Répce Sportcsarnok!

A június 17-i, ünnepélyes megnyitót követően végre elérkezett az idő, hogy a nagyközönség is birtokba vegye a Répce Sportcsarnokot, így július 1-én (egy rövidebb, szűkkörű próbaüzem után) hivatalosan is megnyitja kapuit Répcelak városának új büszkesége!

A létesítményt első körben – egy kvázi nulladik napon – a kosárlabdacsapat, illetve a karate szakosztály avatja fel kora esti edzésekkel, illetve a szombatig hátralévő időben helyére kerülnek a konditerem utolsó kiegészítői, így szombattól megkezdődhetnek itt is a tréningek (a felügyeletben továbbra is segítségünkre lesz Pataki Zsolt és Takács Péter).
A konditermet előre fizetendő havi (3000 Ft/hó), vagy egy alkalomra szóló (500 Ft/nap) tagdíj ellenében vehetik igénybe a látogatók (az idő rövidségére tekintettel az első havi díjbefizetés július első hetére tolódhat át).

A közel 70 m2-es konditerem mellett a csarnok természetesen várja az egyéb sportok iránt érdeklődőket is, és különféle kedvezményes csomagok igénybe vételével bérelhető a szabványos méretű, 1111 m2-es (függönnyel felezhető), nemzetközi színvonalú padlózatborítással ellátott, kézilabdára, kosárlabdára, teremlabdarúgásra is alkalmas nagyterem, valamint a 104 m2-es fitnesz és küzdőtermek, a sportolás fáradalmait pedig a televízióval is ellátott aulában pihenhetik ki a látogatók, akik számára elérhető lesz a Répce Sportcsarnok WiFi internet hálózata is.

A közeljövőben a kisméretű műfüves pálya bérlésére is a sportcsarnokon keresztül lesz lehetőség (a konkrétumokról később adunk bővebb információkat), illetve terveink szerint hamarosan létesítményünk falain belül kerül sor többek között az aerobic, jóga, kettlebell és crossfit tréningekre, foglalkozásokra is, a pontos menetrendekről ez esetben is hírt fogunk adni.

A Répce Sportcsarnok hétközben 8-21 óráig tart nyitva, hétvégén – amennyiben nincsen külön rendezvény, esemény – a kamerás rendszerrel is őrzött létesítmény, azon belül konkrétan a konditerem 10 és 19 óra között várja a sportolni vágyókat.

A további bérleti díjakról, azok befizetési módjairól, bérlési lehetőségekről az alábbi linkre kattintva lehet tájékozódni, illetve a későbbiekben a sportcsarnok külön weblappal, és azon belül folyamatosan frissülő, online, termekre lebontott menetrenddel fog jelentkezni:

http://www.repcelakisport.hu/tomegsport/konditerem/teremberlet

További friss fotók a csarnokról: https://www.facebook.com/pg/sportcsarnok.repcelak/photos/?tab=album&album_id=1203675409761268

Répcelaki Sportegyesület

A Répcelaki Sportegyesület 1948 óta működik. Jelenleg 3 szakosztály tartozik az egyesületbe.

 • Répcelaki Sport
 • +36 30 195 3779
 • repcese[kukac]repcenet.hu
 • 9653 Répcelak
  Petőfi Sándor utca 73.

Félfogadás - Ügyintézés

 • HÉTFŐ 9:00 - 16:00
 • KEDD 9:00 - 16:00
 • SZERDA 9:00 - 16:00
 • CSÜTÖRTÖK 9:00 - 16:00
 • PÉNTEK 9:00 - 16:00
 • EBÉDIDŐ 12:00 - 13:00

Facebook

Közösségi háló

Kövess minket a közösségi portálokon is!